Pagina's

januari 11, 2010

Aan de slag...


Ik heb zoveel ideeën in mijn hoofd maar ik zit meer achter mijn laptop op zoek naar leuke stofjes dan dat ik ook daadwerkelijk aan de slag ga en al die leuke weblogs helpen mij ook niet want die zijn veel te leuk om te volgen en slokken dus ook veel van mijn tijd op haha.
Vanmorgen wou ik beginnen aan een idee dat in mijn hoofd zat maar i.p.v dat ik achter mijn naaimachine kroop ben ik mijn naaikamertje gaan veranderen, de klosjes garen op een andere plek en ga zo maar door...waarom?, geen idee maar het is dus weer wel een feit dat er wat het maken van kleding betreft niks uit mijn handen is gekomen.
Ik heb het idee dat dit komt doordat ik té veel ideeën in het koppie heb zitten en daarom van gekkigheid niet weet waar ik moet beginnen.
Ik denk dat ik straks maar eens een hoofdband ga maken voor mijn dochter en mezelf want er kan weer geschaatst worden en dan is zoiets wel lekker voor over de oren.
Het plan is er...nu de uitvoering nog.
Ik beloof jullie dat er vanavond een foto van de hoofdband op mijn blog staat...zo is dat een schop onder mijn eigen kont of niet?
Edit: Ik heb de haarband wel uitgeknipt klaar liggen maar er kwam wat tussendoor en ook vandaag lukte het me niet om ermee verder te gaan, vanavond gaat ook al niet lukken want dan zit ik op school dus MORGEN komt de foto er aan hoor....hoop ik ;)

3 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Hahaha, het klinkt heel erg bekend. Als ik te veel ideeën in mijn hoofd heb, wordt ik rusteloos en als het rommelig is in mijn werkkamer lukt het niet en ga ik die ruimen. Maar eigenlijk moet ik mijn hoofd ruimen en dat doe ik door die ideetjes op papier te zetten en een beetje uitwerken als dat nodig is en dan is mijn hoofd leeg en kan ik veel beter starten! Ik heb het ook als ik moet slapen. Dan tolt er van alles in mijn hoofd en dan kan ik beter pen en papier pakken, want slapen kan ik anders toch niet. En het werkt! Bij mij althans.... Ik wacht je hoofdband af!!

Groetjes, Collie

Tjarda zei

Hoihoi! Via google kwam ik toevallig op je blog terecht! Je stukje ging over het foto's laten afdrukken en inplakken.. Ik heb namelijk net een hele doos met losse foto's gevonden en ik zocht een leuke manier om deze te sorteren en in te plakken.. toen bleef ik hangen op je web-log!! Haha, erg gezellig namelijk :)

Ik kom zeker vaker langs!
Groetjes, Tjarda

*OLLY* zei

Hoi Tjarda,
Leuk dat je mijn blog gevonden hebt én bent blijven hangen...is toch een goed teken dan hè haha
Lukt het al met inplakken van je foto's?
Groetjes Monique