Pagina's

januari 12, 2010

Lelli Kelly...


Al meer dan een jaar "zeurt" mijn dochter om échte Lelli Kelly schoenen en dan het liefst van die gympen bezaaid met kraaltjes.

Nu houd ik er persoonlijk niet zo van en voor gympen vind ik ze nu niet bepaald goedkoop maar vandaag ben ik toch overstag gegaan, ok ze zijn niet bezaaid met kraaltjes maar hebben volgens haar wel coole glitters in het roze en de bloemen van kraaltjes/pailletjes vond ze helemaal geweldig.

Bij Omoda hebben ze nu ook korting en vanmiddag had ik daar hele leuke zilveren LK gympen gezien maar toen was mijn dochter niet binnen handbereik om haar voeten op te meten (ze zat op school) dus de bedoeling was om ze vanavond te bestellen na het opmeten van haar voetmaat, helaas was dit niet meer nodig want ze waren al weer uitverkocht en dat terwijl ze er nog in vier verschillende maten waren..hoe snel kan het gaan.
Maar gelukkig voor haar vonden wij deze schoenen en deze keer hebben wij ze maar gelijk besteld en kan ze deze in de zomer dragen.

Madam ligt nu met een glimlach in haar bed...éindelijk krijgt ze haar Lelli Kelly schoenen ;) en ik?, ik zie er al leuke tuniekjes met een legging boven.
Edit: De LK schoenen zijn onderweg, ik kreeg gisteren bericht dat ze verzonden waren en aangezien er vandaag niks is afgeleverd is het toch wel bijna zeker dat ik ze morgen in huis heb, ik hoop dat ze passen!

4 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik heb een paar jaar geleden speciaal voor Kirsten deze schoenen gekocht. Kirsten was toen 7 (nu 11) en presteerde het elke keer om haar neuzen te mollesteren. Ze klimt en klauterd graag (toen met prinsessejurk en al) maar haar schoenneuzen zagen er niet uit! Nu hadden die schoenen niet veel rubber bumper aan de voorkant dus dat was altijd kaal en kapot. Toen heb ik gegoogled op "schoenen met bumper" al mopperen op Kirsten. En laat daar nou Lelli Kelli naar boven komen zetten. Ik kende heel die schoen niet, maar ik was verkocht. Alle "normale" schoenneuzen gaan kapot, maar dat lukt bij de Lelli Kelli's dus niet!! En ze kunnen in de wasmachine!!!! Hahaha, veel plezier bi het bedenken van outfits bij de schoenen!!!

Groetjes, Collie

loesje zei

Heel herkenbaar, onze dochter wou vorig jaar ook perse lelli kelly schoenen, wij een paar gekocht en daarna nooit aangehad, want ze liep liever op slippers met veel bling bling.(het was dan ook een super zomer)
Dus dit jaar geen lelli kelly.
Maar ik vind ze wel heel erg mooi!
groetjes Gerlinde

liane zei

Ooo, dochters met een eigen smaak ;)! Gelukkig vind Isa LK schoenen niet mooi ( Gelukkig, want -sorry voor de LK fans- ik vind ze afschuwelijk ).
Op internet bestellen is niet voor twijfelaars weggelegd nee, want voor je het weet is het alweer verkocht. Ik had gisteren een leuk MuyMalo setje gezien en wilde eerst wachten tot Isa 'savonds thuis was om te laten zien. Maar uiteindelijk toch maar gelijk besteld en maar goed ook, want 'smiddags was het jurkje al uitverkocht !!!

Groetjes, Liane

*OLLY* zei

Hoi Liane,

Ik heb de schoenen vandaag ontvangen en ik vind ze op de foto leuker dan in het echt, maar mevrouw is er blij mee en nu heeft ze dan een keer schoenen naar háár zin ipv naar mijn zin...tja, ik ben zelf gewoon niet zo van de kraaltjes en pailletjes op schoenen.
Muymalo is een leuk merk en idd bij sommige dingen moet je er snel bij zijn, heb ik ook gemerkt met die LK schoenen.
Ik ben wel blij dat die zilveren uitverkocht waren want achteraf waren die gympen echt te hoog geweest, deze zijn halfhoog en voor A hoog genoeg, te hoog is ook niet leuk voor de zomer vind ik.

Hoi Gerlinde,

Hier zullen vast en zeker ook nog slippers moeten komen, ze heeft een flip flop tik namelijk haha, zodra mijn dochter slippers ziet wil ze die hebben (dat wil niet zeggen dat ze deze ook altijd krijgt hoor)

Hoi Collie,
De neuzen zien er idd stevig uit maar als ik eerlijk ben vind ik ze niet netjes afgewerkt wat je voor dat geld wel zou verwachten.
Ik zie lijmrestjes zitten bij de rand van de zool en deze gympen kosten normaal toch 69,95 euro, gelukkig heb ik dit er niet voor gegeven maar in de opruiming waren ze toch nog 49 euro en dat vind ik voor een stel gympen veel geld, ik geef er weinig om als ze echt keurig zijn afgewerkt maar ze zien er qua afwerking (de kraaltjes en versiering daarbuiten gelaten) nou niet anders uit als bijv een gymp van een onbekend merk.
Maar ach, mijn dochter is helemaal in de wolken en kon me wel een hele dag knuffelen....tja als zij er maar blij mee is, daar kocht ik ze tenslotte voor ;)

dames, bedankt voor jullie reaktie's
Ik vind het altijd erg leuk om te lezen!
Groetjes Monique