Pagina's

september 19, 2009

Kennie...

Vandaag heb ik dan mijn Kenwood patissier mixer besteld.Mijn oude handmixer heeft het helaas begeven en nu had ik toch wel wat nieuws nodig maar omdat ik ook geen zin had om meer dan 10 minuten lang met een mixer in mijn handen te staan is de keus gevallen op een mixer die dit allemaal kan zonder dat ik erbij moet blijven ;)
Dit is hem...een rode


En ik ben er toch blij mee!

Dinsdag wordt hij geleverd en dan zet ik hem gelijk aan het werk want woensdag moet er een traktatie afgeleverd worden aangezien mijn dochter dan jarig is en graag cupcakejes wil trakteren op school...nu is dat zo gepiept met mijn Kennie :D

Edit: Helaas kreeg ik net bericht dat ze morgen niet kunnen leveren...ik baal dus als een stekker want morgen moest ik de cupcakejes maken voor de traktatie van mijn dochter dus zal nog even een handmixer moeten gebruiken *argh* als het goed is leveren ze nu vrijdag en hopelijk gaat dat wel door!!!

En weer een edit'je: Vandaag kreeg ik bericht dat mijn Kennie morgen zeker aan gaat komen ;)

En wéér een edit: Gisteravond hebben ze mijn mixer afgeleverd en ik vanmiddag heb ik dan mijn eerste biscuitkapsel gemixt m.b.v deze top mixer en ik zeg TOP omdat hij fantastisch zijn werk doet, ik heb nog nooit zo'n mooi hoog en luchtig kapsel gehad dus ik ben zeer tevreden ;)

7 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat een supermixer en nog mooi ook met een vrolijk kleurtje. Je gaat fluitend die cakejes maken!

Groetjes, Collie

Olly zei

Hoi Collie,

Ik ben er dan ook enorm blij mee haha.
Die cakejes zijn een fluitje van een cent met deze mixer want nu heb ik dan eindelijk mijn handen vrij om wat anders te doen als de mixer zijn werk aan het doen is en dat scheelt veel tijd :D
Rood vind ik een hele mooie kleur maar heb nog wel even getwijfeld tussen deze kleur en een cremekleurige maar deze rode heb ik in de winkel zien staan en was gelijk verkocht haha.

Groetjes, Monique

Mariette zei

Lijkt me heel handig! Alvast veel plezier ermee! Ik had mezelf ook al voorgenomen om als m'n handmixer stuk is zo'n apparaat te kopen. Het ding is al 12 jaar oud en wil maar niet stuk, lol, en we bakken toch heel wat af ;-) Kan me voorstellen dat je voor de rode bent gevallen, heel mooi! Ik lees vast nog wel een keer in je blog hoe Kennie bevalt!

Groetjes, Mariëtte

Nanda zei

Wouw, zo'n mixer is zeker handig. Laat je ons nog wel het resultaat zien van de cupcakes. Ben reuze benieuwd wat het wordt en hoe de mixer bevalt.

Groetjes,
Nanda

Merel zei

Ja ook een mixer kan mooi zijn! Ik zie hem wel eens in winkels staan en vind hem altijd super mooi, alleen jammer van de torenhoge prijs.

Ik wens je er heel veel plezier mee

Alice zei

Wat een stoer ding zeg!!!! Snap dat je er voor bent gevallen ;-) ben ook wel benieuwd naar je cupcakes! Leuk! Lekker ;-)

saffiertje zei

nou dat worden heel wat lekkere uurtjes keuekn knutselen... Wat een beauty!