Pagina's

september 24, 2009

Traktatie..

Eigenlijk hoort dit berichtje op mijn andere blog maar aangezien het om de traktatie gaat van mijn dochter vond ik dat het hier ook wel geplaatst kon worden.


Op 23 september werd mijn dochter al weer zeven jaar en wat heeft ze hier naartoe geleefd...heel wat nachtjes zijn er afgeteld en toen het eindelijk zover was bleek ze vrij te zijn van school i.v.m studiedag, dit was dus een flinke domper want ze had natuurlijk graag willen trakteren.

Gelukkig zag ze zelf ook al snel in dat ze eigenlijk ook wel geluk had want vandaag was ze dan eigenlijk nog een beetje jarig ;)

Hier zien jullie haar traktatie en volgens de kinderen uit haar klas waren ze érg lekker en ontzettend mooi, ze dachten dat de lolly's zo gekocht waren maar die heb ik toch echt zelf gemaakt..nou ja, de lolly is wel gekocht maar het in een vorm van een bloem maken is niet zo gekocht en een paar wouden graag het recept weten haha

Volgende week mag ik nog een keertje want dan is de oudste jarig ;)

3 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Gefeliciteerd met de dame!

Wauw, wat een práchtige bloemen!!!!!!!!!!!!!!! etc. etc. etc.

Dit is geweldig om te mogen tracteren op school. Ik denk dat ze héél véél complimentjes heeft gekregen. Ik ben inderdaad wel benieuwd naar hoe je zoiets prachtigs gemaakt hebt!

Groetjes, Collie

Merel zei

Allereerst van harte! Gaat snel he dat ze groot worden, maar deze traktatie is onwijs mooooi! wow wat moet jouw meisje trots zijn dat ze dit mag trakteren op school

Nog een fijne dag toegewenst!

Alice zei

WOW Monique! Dit ziet er echt GEWELDIG uit!
Nog van harte gefeliciteerd met dochterlief!