Pagina's

februari 02, 2009

Lente tafel

Twee weken geleden kreeg ik opeens de lente in mijn bol (ja, het is vroeg) en daarom móest de lentetafel weer neergezet worden om onder het toezicht van mijn twee kinderen gedecoreerd te worden met de viltpoppen die ik een paar jaar geleden al eens gemaakt had.

Volgens de kinderen was de tafel te leeg dus moest er nog wat bij en daarom kwam er een half afgemaakte bollenwagen met één muisje bij, maar aangezien ik niet zo veel zin meer in vilten heb en mijn aandacht meer bij het naaien van kleding wil hebben staan er ook wat dingen tussen die niet echt met de lente te maken hebben maar ach...who cares, de tafel staat vol!


De kinderen vinden het leuk staan en de jongste (mijn dochter) gaat elke dag even kijken of alles nog netjes staat en pakt dan heel voorzichtig keer op keer een ienieminie lieveheersbeestje van plastic vast (als het nep is durft ze het wel haha) en laat het dan zien onder de woorden "weet je waarom lieveheerstbeestjes lieveheersbeestjes heten?...omdat ze zo LIEF zijn" en gelijk heeft ze!

Van de week kreeg ik overigens de bollenmollen en die zagen er wel erg aanstekelijk uit om te maken maar vooralsnog ligt het patroon hier maar te liggen en staan ze nog niet op de lentetafel maar dát ze er gaan komen dat is een ding dat zeker is de vraag is alleen... wanneer?2 opmerkingen:

Jana zei

Wat een prachtige lentetafel Staat echt super. Het molletje is ook geweldig!

Olly zei

Hallo Jana,
Bedankt voor je reaktie!
Het molletje is idd erg leuk en het patroon ligt al klaar maar zie alleen nog geen kans eraan te beginnen en ik heb nog geen huidskleurig vilt haha.
Vanavond moet ik toevallig nog de stad in en loop dan even de stoffenwinkel binnen voor een lapje en dan kan ik van het weekend beginnen mits er niet iets anders tussen komt ;-)
Groetjes Monique