Pagina's

februari 02, 2009

Nieuws uit Tilda land...

Sommige van jullie weten dat ik de Tilda boeken van Tone Finnanger ontzettend leuk vind en nu is er weer een nieuw boek van haar uit en eerlijk is eerlijk....hij is weer GE-WEL-DIG!!!
Het boek heet Tilda's Landsted en de Noorse uitgave is eind januari begin februari uitgekomen en al te koop, de Engelse en Duitse versie laten nog even een tijdje op zich wachten en misschien dat er ook een Nederlandse versie uit gaat komen maar daar is nog niet veel over bekend.
Hier een sneakpeak van wat er zoal in dat boek staat.


Zelf wacht ik overigens op de engelse vertaling, deze zijn over het algemeen een heel stuk goedkoper en niet onbelangrijk...ik kan het lezen! want aangezien de boeken die niet vertaald zijn in het Noors zijn geschreven is dat voor mij echt abracadabra maar daarintegen zijn de patronen uit die Noorse boeken wel goed te maken zonder de beschrijving want er staan altijd plaatjes in.

Toch vind ik het leuker om ook nog wat te kunnen lezen in een boek dus ik moet mezelf echt inhouden het Noorse boek niet te bestellen want de verleiding is groot....héél groot, wat zeg ik....véél te groot!
Een aantal foto's zijn ingescand door een Sancholid en hier is haar blog waar je nog meer foto's uit het boek kunt vinden

5 opmerkingen:

Alice zei

OOOhhhh maak mij maar gek! LOL! Het nieuwe boek ziet er weer veeeel te leuk uit!Je lentetafel ziet er ook super uit Monique! LEUK!

O jaaaa.. voor ik het vergeet... je hebt een Award ;-) kijk maar even op mijn blog...

Olly zei

WAUWIEEEEE, wat leuk zeg!!!
Ik voel me vereerd dat je mijn blog hebt uitgekozen.
Ik vraag me nu alleen wel af aan wie ik deze weer kan doorgeven hahahaha.
Aan jou kan dus niet meer en die paar die ik in mijn lijst heb staan hebben hem al pffff dat word zoeken hahaha.
Bedankt Alice, heel erg leuk!
Groetjessss Monique

THEA zei

Ik was op zoek naar het boek, eigenlijk in het nederlands.
Ik begin ook een beetje verslaafd te raken aan Tilda !!

Groetjes Thea

Olly zei

Hoi Thea,
Ik heb wel een datum gevonden wat betreft de duitse en engelse vertalingen maar helaas kan ik nog niks vinden wat betreft een evt nederlandse uitgave.
Maar mócht hij uitgegeven gaan worden in het Nederlands dan denk ik dat dit toch wel zo rond augustus van dit jaar zal zijn.
Zelf wacht ik op de engelse versie en die komt OF in juli dit jaar uit of half februari, ik heb namelijk twee verschillende datums gevonden en hoop eerlijk gezegd dat het half februari is maar dat zal natuurlijk wel weer pas in juli zijn hahaha.
Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten Thea!

Karoeza zei

Die boeken zijn ook erg YAMMIE! Ik heb er maar één, maar wil er altijd meer ;)
Mooie & lieve blog heb je!