Pagina's

februari 26, 2009

Belle by Amy Butler- French wallpaper


Ik zocht al een tijdje naar bovenstaand stofje French Wallpaper uit de serie Belle by Amy Butler en nu heb ik hem dan eindelijk gevonden. Ik heb het laatste stuk dat ze had ( 0.75 cm) besteld...hier zal best nog wat uitgemaakt kunnen worden en dacht aan een leuk tuniekje of misschien verwerken in een roos 5011...ach het komt wel op hoor ;-)
Ik vind het zo'n leuk stofje en nu hoop ik dat mijn bestelling niet geannuleerd wordt omdat iemand me voor was...duim, duim, duim

5 opmerkingen:

Natascha zei

De duimen draaien op volle toeren...
Groetjes Natascha

Olly zei

Hahaha, nou Natascha het duimen heeft geholpen hoor want ik heb het inmiddels al in huis!
In het echt is de stof nog mooier als op de foto en vind het bijna zonde er wat van te maken, maar ja om het nu zomaar in de kast te laten liggen is ook weer niet de bedoeling dus er gaat toch een keer de schaar in...wanneer weet ik nog niet precies, eerst nog even genieten van het lapje zelf haha.

Welkom zei

Fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent! Heb je er al iets van gemaakt.
groeten Judith
stitch4u

Olly zei

Hoi Judith,
Wat leuk je hier op mijn blog te zien!
Ik heb er nog niks van gemaakt, vind het eerlijk gezegd nog een beetje zonde van dit mooie stofje dus wil er zeker van zijn dat het een goede bestemming krijgt.
Ik zit zelf te denken over de roos 5011 maar ben er nog niet helemaal over uit.
Dus voorlopig zit het stofje nog in zijn plastic hoesje en ligt het donker in de kast ;-)
Groetjes Monique

Titia zei

O wat een mooie stof! Kan me voorstellen dat je het bijna zonde vindt om er in te gaan knippen. Dat heb ik ook met een paar stofjes uit mijn kast. Ooit komt vast het perfecte patroon voorbij!

Groetjes Titia