Pagina's

februari 24, 2009

In the hoop...knuffels

Vanmorgen las ik op het sancho forum over het maken van knuffels in de borduurring (in the hoop) en mijn nieuwsgierigheid was gelijk gewekt toen er een link bij stond naar een wel heel leuke website genaamd Embroidery-outlet en daar heb ik dan ook maar gelijk drie patronen besteld. Zojuist kreeg ik de patronen al binnen ook dus we kunnen vandaag aan de slag ware het niet dat ik nog geen nicky velours heb wat natuurlijk tien keer mooier is dan een gewoon katoentje maar we kunnen niet wachten ( mijn dochter en ik ) om te beginnen dus dan maar met een katoentje ( wat waarschijnlijk problemen op zal leveren want rekbaar is dat niet...we zullen wel zien!
Voor dit draakje weet ik al iemand, nu nog de juiste soort stof bestellen en maken en ik heb een leuk kadootje voor mijn neefje die over niet al te lange tijd al weer één jaar mag worden!
Wat zijn ze grappig he...
deze kikker keek zo leuk uit zijn ogen...tja die moest ik hebben!

2 opmerkingen:

applicatie enzo zei

Ze zijn superrrr, ik hoop ooit eens tijd te hebben om ze zelf ook te gaan maken !

Groetjes Sandra

pigje zei

Wauw leuk joh!!
ff reactie op jou reactie op mn tassen. De stof is wel van Ria maar de groothandel heeft er niet heel veel van dus heeft ze ze niet in haar webwinkel gezet.
Als je Ria mailt en vraagt naar de stoffen van de tassen van Petra dan kan ze je vast helpen ;-)