Pagina's

november 29, 2008

De Rosalie stof van Ikea

Ik ben zo enorm blij en zal jullie vertellen waarom...
Mijn zusje belde mij net op uit Duitsland (zij en haar man en dochter wonen daar) en ze zou voor mij naar de Ikea gaan om te kijken of ze daar de Rosalie dekbedovertrekken hadden van de Ikea en jawel hoor die hadden ze daar en ook de stof, dus ben binnenkort een dekbedovertrek met witte ondergrond en 2.5 meter blauwe en 2.5 meter witte rosalie stof rijker.

Vandaag ontving ik ook nog via iemand anders het blauwe dekbedovertrek dus jullie zullen begrijpen dat ik helemaal in de wolken ben (ja heus, dat kan door de rosalie stof komen haha)

Ik heb allerlei ideeën wat ik van de stof wil maken, zo zag ik deze voorbeeldfoto van Smila's world http://smilas.blogspot.com/


Ik vind dit idee zo erg leuk en zo zijn er wel meer ideeën die ik wil gaan uitwerken mbv de stof.

Ik kan niet wachten tot het zover is dat ik de stoffen en het dekbedovertrek in huis heb...helaas zal dat nog even duren máár wat in het vat zit verzuurt niet en ik heb het in ieder geval wel JIPPIEEEEE...

6 opmerkingen:

Alice zei

Oohhhh megakreun...die stof is ook wel errug gaaf!!!!
groetjes, Alice

Olly zei

Ja gaaf he hahaha, Ik heb nu dus het dekbedovertrek met blauwe achtergrond en roosjes en mijn zusje heeft het overtrek meegenomen met witte ondergrond zoals op de foto en nog 2.5 meter stof van de blauwe en de witte.
Ik zocht ze vorig jaar al maar niks nada noppes en nu....jihaaaa ik heb ze!!!
Stom he hoe een mens zo blij kan worden van een overtrek of een stofje hahaha
groetjes monique

Anoniem zei

hoi Monique
ben toevallig op je blog gekomen en kijk mijn ogen uit, wat ben je creatief en wat ben je handig en wat maak je ontzettend leuke dingen! Je hebt ook precies mijn smaak, de ottobre tas staat op mijn to-do lijstje maar wat ik eigenlijk wilde vragen of je het roos patroon 5006a nog hebt en of ik die mag overkopen... heb het hele internet al afgesneupt maar in duitsland niet meer te bestellen tenzij je meteen voor 20 euro besteld bij een bepaalde site.. ik zou hem heel graag maken voor mijn dochter, maar als het niet lukt dan sneup ik nog wel even verder. Leuke blog, kom zeker nog eens om het hoekje 'gluren' ;)
groetjes uit Heerenveen
Debby

Olly zei

Hoi Debby,

Helaas is het dubbele 5006A patroon al vergeven.
Soms willen die duitse webwinkels een uitzondering maken als je ze mailt en uitlegt dat je de 5006 al een tijdje zoekt maar verder niks nodig hebt, meestal zijn ze dan niet moeilijk en dan ben je aan verzendkosten nog geen 2 tot 3 euro kwijt.
Ik kan het patroon evt in de juiste maat voor je overtekenen als je dat wilt maar dit kan wel even op zich laten wachten want het is hier momenteel een ziekenboeg.
Leuk overigens dat je zo'n enthousiaste reaktie hebt geplaatst, zoiets is altijd leuk om te lezen als iemand de dingen leuk vind die je maakt.
Ik duik nu snel weer terug mijn bedje in want de beentjes beginnen weer slap aan te voelen pfff

Anoniem zei

bedankt voor je snelle reactie! zal meteen proberen in duitsland en hopen dat het lukt. Heel veel beterschap in de ziekenboeg!
Hartelijke groeten uit Friesland
Debby de Jong

Riekje zei

Hoooi!

Via via via... ben ik op je site terecht komen... Wat een leuke ideeën heb je! En ben stiekum een beetje jaloers hihi... je hebt het patroon 5006A! Ben er al zo lang naar op zoek en kan m nergens vinden, ook in duitsland wil het niet lukken. Zou je tegen vergoeding het patroon voor me willen kopieren of alleen maat 116 willen overtrekken... wil m zo graag voor m'n dochtertje maken, zie voor me dat de jas supergaaf zal staan!
Hoop wat van je te horen, alvast bedankt.

groetjes Henrike