Pagina's

november 14, 2008

Bijna is het zover....

En dan mogen we de schoentjes weer gaan zetten...uh de kinderen dan ;-)
Stapels speelgoedboeken, zelfs die uit het jaar nul zijn er doorgenomen en aangekruist (sint moest volgens hun nog wel weten wat ze er al van hadden gehad aangezien de kruisjes van vorig jaar en het jaar daarvoor er ook nog instonden),Hele lijsten zijn er al geschreven met de grootste en duurste kado's die er maar te vinden zijn (een porsche, nintendo wii, en een ferrari) maar o'nee het bleek een foplijst te zijn (gelukkig) en hadden die twee dondersteentjes van mij gelukkig ook nog échte lijstjes gemaakt met veel leukere (lees betaalbare) kadootjes erop.
Dit jaar geen gestress voor Sint want hij heeft alles via internet besteld en dat vond hij geweldig en zeker voor herhaling vatbaar, niks geen drukke stad in en overvolle winkels binnen stappen en geruzie om wie nu als eerste de doos had gepakt (ja mensen dat gebeurt echt...nee mij is het niet overkomen hoor...pffff stel je voor zeg!) maar gewoon lekker in zijn goede stoel voor de pc en maar aanklikken wat er op de lijstjes staat ( wel met een maximum hoor...ben toch zeker sinterklaas niet ;-) ).
Zelfs de piet vond het een goede zet van Sint want nu kon hij lekker luieren met een bakje pepernoten en chocolademelk in plaats van met een grote zak over zijn schouders te lopen omdat Sint zoveel had gekocht.
Nee Piet vond het wel geslaagd en deed graag de deur open voor de mensen van TNT die wél deze zware pakjes moesten tillen!

Alles staat goed opgeborgen achter slot en grendel voor nieuwsgierige aagjes (ik weet het nog van mezelf van vroeger...ik wist altijd al te vertellen wat er in welk kadootje zat voor mijn zusjes het hadden uitgepakt).
Ook heeft sinterklaas een heel mooi tafelkleed gevonden dat gebruikt gaat worden tijdens de sinterklaas maaltijd (gourmetten) én er word een heuse slinger opgehangen waarmee ze Sinterklaas verwelkomen in de hoop dat hij hun huisje niet voorbij loopt (vrees dat ze zo hard zullen zingen dat sinterklaas hun huisje niet zal vergeten).
Thuis staat de sinterklaas tafel ook al klaar met een heuse Sint en pieten en zelfs een stoomboot, alles gemaakt van vilt


Nou wij zijn er klaar voor, morgen komt hij aan in Nederland en zullen de schoenen gezet gaan worden en daarna is het aftellen tot vijf december want dan krijgen ze de échte kado's ;-)
O wat zou er zondag in mijn...uh hun schoentjes zitten?

Geen opmerkingen: