Pagina's

juni 06, 2008

Roos 5006 A

De hele dag ben ik het internet al aan het afspeuren op zoek naar een patroon.

Hiernaast zie je om welk patroon het gaat...Roos 5006 A (ik zoek dus alleen de A versie aangezien deze de grotere maten bevat en de NIET-A versie maar tot maatje 104 gaat)

Het is een patroon voor het maken van een zogenaamde Ballonjas en ik kan het NERGENS vinden...eh dat is overigens niet helemaal waar, ik kan het namelijk wél op marktplaats vinden maar daar vragen ze gelijk de hoofdprijs voor het patroon (15 euro) en aangezien ik een zeeuw ben ga ik dát dus niet doen en zodoende ben ik nog steeds op zoek.

Ik heb webshops gemaild in Nederland maar helaas pindakaas...niks nada noppes, dus toen maar de duitse webshops bezocht en jawel hoor...al 3 shops gevonden die het verkopen máár ook torenhoge verzendkosten hebben (eentje had als verzendkosten 15 euro) dus ook daar trappen we niet in (het patroon kost namelijk nog net geen 6 euro).

Ik baal nu dus wel als een stekker want nu het zo onbereikbaar is móet ik het gewoon hebben en het liefst vandaag nog (vreemd he ;))....ik zoek dus nog steeds maar ergens hoop ik dat er iemand deze blog leest en denkt " ik heb 5006A" en mij mailt met de mededeling dat ik hem voor de normale prijs kan overnemen (o.k een pietsje meer wil ik ook wel betalen hoor...maar niet de hoofdprijs)

Wie o wie?

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Zoek je hem nog steeds?? Dan wil ik hem wel voor je uitradaren ;-)

Olly zei

Goedemorgen Pam,

Inmiddels had ik hem al gevonden maar ook al weer doorverkocht aan iemand anders want ik heb een andere jas gemaakt en jassen maken ligt me blijkbaar niet zo hahaha.
Heel erg bedankt voor je aardige aanbod!
Groetjes Monique

Merlous zei

Hallo Monique, Pam,

Na het lezen van jullie berichten over dit patroon, ook een berichtje van mij. Ik ben wel hard op zoek naar dit patroon. Kunnen jullie me mogelijk helpen?

Ik hoor het graag!

Marlous

Olly zei

Hoi Marlous,

Inmiddels heb ik het patroon niet meer dus ik kan je er niet meer aan helpen.
Groetjes Monique

hester zei

Hallo, ik lees net alle reacties......
ik heb hier ook het patroon liggen voor de kleine versie.....ja leuk voor mn jongste dochter.....maar nu zoek ik ook het patroon met de grotere patronen.....wie o wie kan me er aan helpen!???????

gr hester

Anoniem zei

hallo ik ben ook naarstig op zoek naar dit patroon of een kopie ervan tegen een leuk prijsje

zou iemand mij kunnen mailen
degezusters@live.nl

groetjes hennie
Ps leuke site Olly

Anoniem zei

Hallo,
Ook ik zoek het patroon 5006a het liefst in maat 146/152.
Dit voor een winterjas te maken.
Wie kan mij hieraan helpen.
gr. Miranda

lena zei

Oh, wat wordt ik verliefd op alle leuke spulletjes van jouw blog....en dan die jas....de roos 5006...Hier een kleine meid op komst, dus nu ook naarstig op zoek naar het patroontje. Weet jij toevallig nog iemand die dit patroon heeft? Of heb je zelf het patroontje? Mail me!!! (smeek smeek smeek) :)
CIAO! Lena
heleentwisk@hotmail.com