Pagina's

mei 28, 2008

Planning...

Van deze stof ga ik morgen iets heel leuks maken, tenminste IK vind het een leuk ontwerp en dit stofje past daar helemaal bij.


Het is geen kledingstuk wat ik van deze stof met deze leuke lintjes wil maken, nee hier maar ik een knuffel van.


Zag op een Duitse site een patroon van een "paard" en aangezien mijn dochter knuffels én paarden leuk vind moet dit toch wel een leuke verrassing voor haar zijn.


Morgen ga ik er aan beginnen maar eerst nog een ander patroon dat uitgewerkt moet worden....de ROXY...ik heb vorige week dit model al een keer gemaakt en dit was zo leuk om te doen dat dit model om een tweede keer vroeg, dús vanmiddag de stad in geweest én weer leuke lapjes gekocht...ze zien me nu al zo'n beetje als een vaste klant, of dát nu zo goed is weet ik niet hmmm.
Deze keer wordt de Roxy niet van bont gekleurde stof gemaakt (zal de foto nog een keer laten zien van mijn eerste Roxy) maar van wat meer "rustige" kleuren én natuurlijk in roze tinten zodat de jurk ook bij haar nepcrocs passen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik géén fan ben van de crocs alhoewel ik ze bij kinderen toch wel leuk vind staan (zonder al die figuurtjes erop dan) maar ze wou ze zo graahaaaaag en al zoooo lahaaaang dat ik overstag ben gegaan en ze heeft een paar mogen uitzoeken en tja dat werden dus deze roze en JA ik vind ze geweldig en baal dat ik niet nog een paar in de kleur wit heb meegenomen want ze staan me toch leuk (bij haar).Zeg nou zelf, daar passen die roze
stofjes toch wel leuk bij he!

5 opmerkingen:

Liane zei

Hier denken we dus ook weer hetzelfde over, Monique. Crocs zijn leuk...VOOR KINDEREN ! Niek wil ook heel graag Crocs ( hij noemt het dino-schoenen, want hij heeft zijn zinnen gezet op legergroene, wat volgens hem een dino-kleur is, haha ). Maar hij heeft een heel smal voetje en valt net tussen 2 maten in, het één is te groot en het andere kan net wel/niet. Ik ben nu op zoek naar 'neppers' in de hoop dat die anders vallen qua maat.

Groetjes Liane

Monique zei

Hahahaha, dus jij vind er eigenlijk ook niet veel aan (nog zacht uitgedrukt he haha)
Ik heb dus neppers hier in de stad gekocht voor 6 euro, nou daar ga ik dan niet moeilijk over doen hoor dus een paar gekocht maar ze vallen wel héél vreemd qua maatvoering, ze heeft namelijk maatje 29 maar die kreeg ze dus met geen mogelijkheid aan dus werd het 30 maar ook die zaten krap en uiteindelijk is dus maat 31 gekocht.
En hier hadden ze ook van die soort legergroene alleen dan weer met een raar rood kleurtje erdoor...tja zo'n dino heb ik nog nooit gezien (eh heb ze zowiezo nog nooit gezien in levende lijve...is maar goed ook haha)
Groetjes Monique

Anoniem zei

oh wat herkenbaar over die crocs. Nathalie heeft het er ook al tijden over dus ik denk als het weer meezit dat ik woensdagochtend even op de markt ga kijken. Misschien dat ze daar nog zijn.
Ik ben trouwens erg benieuwd naar de nieuwe knuffel die je gaat maken. Heb alleen geen idee wat Roxi is eigenlijk. Zal vast wel iets heel erg leuks zijn hahaha.... enne leuke stofjes heb je weer hoor ;-))))

Groetjes Gonnie

Monique zei

En al gelukt met de zgn crocs Gonnie?

Anoniem zei

haha nee nog niet gelukt...... maar ze heeft het er ook niet meer over dus we laten het maar even zo grinnn...... hoe is het trouwens met je boertjes en boerinnetjes stof afgelopen. Je zou er iets leuk van maken maar wat heb je nu uiteindelijk gemaakt dan?? Niks nieuwschierig hoor valt reuze mee echt.

Groetjes Gonnie