Pagina's

juni 09, 2008

Tafelzeil

Gisteren tijdens de Harvest Fair zag ik een kraampje dat tafelzeil in de stijl van Kitsch Kitchen verkocht en heb van de rode en blauwe 1 meter meegenomen.

Ik wil er tasjes van maken maar heb er net ook een zadelhoes voor mijn fiets van gemaakt.

Aangezien mijn zadel scheurtjes vertoont leek het me een goed plan er een overtrek voor te maken en zo gezegd zo gedaan, helaas is het wel iets aan de krappe kant dus ga hem straks nog een keer maken in het rood maar dan wat groter.
De blauwe die dus voor mijn zadel eigenlijk iets aan de krappe kant is kan dochterlief dan wel gebruiken voor haar zadel aangezien er een elastiek in verwerkt zit en deze dus op maat te trekken is.

Nu nog een leuk patroon vinden voor een tas met een draagriem...mmm misschien wordt het wel een zwemtas bedenk ik me net met 1 kant voor de droge spullen en 1 kant voor de natte spullen.
Het patroon daarvoor heb ik gelukkig al, scheelt weer zoeken.
Over zoeken gesproken...zoals jullie gelezen hebben was ik op zoek naar Roos 5006 A...juist WAS ik op zoek want inmiddels heb ik dit felbegeerde patroon via Duitsland kunnen bestellen én het was incl verzendkosten nog goedkoper als in Nederland ook ;)

1 opmerking:

Rineke zei

Hoi Monique,

Zat te googelen op zadelhoes en kwam jouw leuke site tegen. Heb jij soms een patroon van die zadelhoes?

Groetjes,
Rineke.