Pagina's

augustus 14, 2013

Sleutelhanger slak


Ik kwam op een russisch blog een heel leuk patroon tegen voor een slakje aan een sleutelhanger.
Helaas was het patroon voor mij niet te volgen, zelfs niet met google vertalen. Het enige dat ik begreep was het aantal steken die ik aan het eind van een toer moest hebben, maar ook die uitleg hield op den duur op en moest ik het zelf maar uitzoeken, haha.
Maar met regelmatig een toer uithalen en opnieuw haken, is het mij dan toch gelukt! Ik ben er niet helemaal tevreden over! De volgende keer ga ik geen kraaltjes als oogjes gebruiken, want ik vind dat die te ver vooruit steken, maar ga ik veiligheidsoogjes gebruiken in een kleine maat. Deze zijn aan de achterkant namelijk vlak en ik denk dat dit dan mooier aan zal sluiten. De hoedrand zal ik de volgende keer ook wat langer laten doorlopen! Nu is het maar een klein randje ten opzichte van het hoofdje. Ook twijfels over een mondje ja dan nee. Al met al vind ik het een grappig ding, haha.
Op de foto kun je de sleutelhanger niet zien, maar die hangt dus aan zijn hoed. Overigens vind ik het patroon, wat betreft het formaat, beter geschikt als tassenhanger.
 

5 opmerkingen:

Els KaatjesVerhaaltjes zei

Deze vind ik echt Super!!

Margaret zei

Wat knap gedaan. Hij ziet er heel schattig uit.

ikke zei

Hij is heel goed gelukt!

Henrike de Graaf zei

Ik word zo blij van je blog dat ik volger ben geworden :D :D

Groetjes Henrike

www.eendraadjelos.blogspot.nl

*OLLY* zei

Bedankt voor de leuke reactie's!!! Hier wordt ik weer blij van :)
Groetjes, Olly (Monique)