Pagina's

april 09, 2011

Op zoek naar beestjes...

Ik baal als een stekker... Toen ik op de site van Jolijou keek en zag dat er 2 mooie stoffen aan zaten te komen, kon ik niet wachten tot het zover was.

Ik had mijn oog namelijk laten vallen op de blauwe versie (ik kan mijn jongste mannetje natuurlijk geen roze aandoen) Ik vond de kleur blauw met die groene beestjes (bugs) lekker fris ogen en het leek mij wel wat voor een shirtje, het eerste shirtje wat ik dan voor hem zou maken aangezien ik nog niks zelf heb gemaakt voor hem (er is zo weinig stof op jongensgebied)

Toen ik gisteren las dat de stoffen eindelijk te koop waren bij Farbenmix ben ik als een speer naar hun site gesurft, maar er was nog niks te koop...nee, de plaatjes stonden er wel, maar geen button met kopen.

Ik heb de pagina diverse malen ververst, maar niks-nada-noppes.

Na een uurtje nog eens proberen en weer niks, zo ben ik wel even doorgegaan tot ik even weg moest en wat denk je....UITVERKOCHT!!!

Oooo, ik baal hier toch wel zo van hé.

Mocht er dus iemand zijn die de blauwe versie wel gekocht heeft en misschien iets meer heeft besteld dan zou ik graag 0.5 meter overnemen van je ;)

Ondertussen struin ik dawanda maar even af.

Op zoek naar beestjes...

EDIT:, van de blauwe versie heb ik 1.5 meter kunnen bemachtigen via kleurenmix.nl, en heb daar ook nog een stukje van de roze meebesteld.

Ik ben dus Bughappy ;)

Bedankt voor het meedenken en zoeken!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik kwam via sancho op je blog. Dit stofje is vanaf ongeveer 14 april bij www.kleurenmix.nl te koop. Het winkeltje van sanchoer Lilian. Misschien kan je haar alvast een mailtje sturen of ze wat voor je weg wil leggen?

groetjes, Elsbeth

Wendy zei

hoi,

Ik zou www.kleurenmix.nl in de gaten of een mailtje sturen.
En van Stenzo hebben ze ook leuke jongenstricots.

Succes
Wendy

*OLLY* zei

Ik vond net idd die site en heb ze al een mailtje gestuurd ;)
Hopelijk wil ze wat voor me reserveren, ben benieuwd.
Van Stenzo heb ik nu de robotjes in tricot en die wiebertjes in tricot besteld, de wiebertjes tricot heb ik al binnen, moet nu wachten op de robotjes.
Er is nog niet veel voor jongens vind ik, maar wat er is...is wel erg leuk!!!
Bedankt voor jullie reaktie's

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.