Pagina's

maart 10, 2011

UWYH..Use What You Have...

Aangezien wij de zolder hebben moeten "verbouwen" omdat de oudste daar kwam te slapen, heb ik mijn hobbykamer op moeten geven, niet dat ik er nu veel zat hoor, want beneden vond ik het toch gezelliger ;) Maar het was wel een mooie grote hobbykamer waar ik mijn stoffen goed kwijt kon.
Mijn man heeft voor mij wel een hele leuke oplossing gemaakt zodat ik nu toch nog mijn borduurmachine en lockmachine kwijt kan en enorm veel licht heb op mijn werkgedeelte!
Omdat ik nu geen kast meer tot mijn beschikking heb, had ik alles in dozen gestopt.
Nu ben ik niet dol op kartonnen dozen aangezien ze af kunnen geven of de stoffen zelfs een muf geurtje kunnen bezorgen, dus ben ik richting Action getuft voor wat opslagbakken op wieltjes.
Ik had er zes meegenomen met het idee dat dit wel genoeg zou zijn, ik had immers toch niet zoveel stof dacht ik...had ik dat even mis.
Die zes dozen gingen met gemak vol en het zijn ook nog eens grote bakken dus dat was voor mij toch wel een teken dat ik nodig aan de UWYH moest.

Ideetjes heb ik genoeg, nu de uitvoering nog en dat is een stuk lastiger.
Ik hen zo'n zin in het maken van kleding (ik heb zelfs labels besteld, zie dit blogbericht ), maar ik kom er niet aan toe.
Ik probeer dus maar met de dag iets voor elkaar te krijgen, zo heb ik alvast wat uitgetekend ( een xenia) en ik wil een luierzakje maken van het kitch kitchen zeil en misschien ook nog wel een zadelhoesje voor de fiets van mijn dochter, daarbij heb ik van de week nog 2 FM patronen besteld en die kwamen vandaag binnen,
de Antonia en de Römö.
Nu moet me wel van het hart dat ik het jammer vind dat die patronen niet meer op het mooie glanzende en vooral stevige papier gedrukt worden want het ziet er nu net uit alsof de patronen gekopieerd zijn en daarbij is het papier veel minder stevig dus bij het uitvouwen zat er natuurlijk al weer een scheurtje in en dan heb ik toch zo voorzichtig mogelijk gedaan, helaas niet voorzichtig genoeg...oeps!
Ik baal hier zo van, maar goed...ik heb de patronen in huis en kan ze gaan maken en zelfs voor een beginnende naaister zijn deze patronen heel goed te maken ;)
Stof heb ik genoeg zoals je kunt zien aan de foto's (en dat is nog lang niet alles), van deze stoffen wil ik in ieder geval iets maken, nu de tijd nog even vinden...

3 opmerkingen:

Mirella zei

OOooo... die rode stoffen, wauw mooi zo'n stapel !!
Heel herkenbaar hoor, wij hebben meer dan wij denken ;-)
Ik zie het wel verschijnen allemaal ;-)

*OLLY* zei

Hahaha,
Ja véél meer dan wij denken ;)
Ik was helemaal weg van die rode stof met bloemen, heb toen middels Sancho een adresje gevonden die de roze had (en die dus ook besteld) maar die bij navraag ook nog een aantal meters van de rode had, die heb ik dus maar gelijk gekocht, maar nu weet ik even niet voor welk patroon ik het wil gebruiken...hij is zooooo mooi, zonde om in te knippen dus, maar ook weer zonde om zo'n mooie stof in de kast te laten liggen haha.

Ik hoop vanmiddag wat te kunnen naaien ;)

cheneson zei

mooie stoffen heb je, en die tijd vinden om iets te kunnen maken dat probleem heeft precies iedereen :)
is de dochter blij met haar nieuwe kamer