Pagina's

maart 26, 2011

Haken...vervolg!

Ik laat er geen gras over groeien zoals jullie kunnen zien... Ik zocht bovenstaand boekje toen ik vanmiddag in de stad liep, maar ik kon het in geen enkele boekwinkel vinden.
Toen ik bij een wolwinkel kwam (lees, een heel oud uitziend winkeltjes waar de geur van mottenballen je tegemoet komt, maar waar heel vriendelijke mensen staan en ze blijkbaar alles hebben) zag ik een stapeltje boekjes en daar lag het dan..."Gehaakte beestenboel".
Ik heb nog wel even staan twijfelen tussen bovenstaand boekje en het andere boekje van Christel Krukkert,
maar hier stonden in ieder geval een aantal patronen in die ik wel heel erg leuk vond,
namelijk Koosje, Guusje en Betty.
Op internet vond ik bovenstaand boekje..."Lieve diertjes zelf haken", maar ergens had ik dit boekje volgens mij al eens eerder gezien gezien in een winkel, maar dan met een heel andere kaft, en jawel hoor...
Onderstaand boekje vond ik in een winkel voor 4,99 en dit boekje is dus hetzelfde als bovenstaand, alleen wel even elf tot twaalf euro goedkoper...kijk, dat scheelt weer!


Lieve knuffels zelf haken heeft dus ook wat patronen die me leuk lijken en niet onbelangrijk...die een beetje simpel lijken om te maken.
Ik hoop tenminste dat ze ook makkelijk zijn ;)
In dat winkeltje waar ik dus het bovenste boekje vond, (Gehaakte beestenboel) vroeg ik of ze ook het boekje "babycadeautjes haken" had, helaas had ze gisteren het laatste boekje verkocht, maar ze zouden wel weer binnen komen.
Jammer genoeg voor hun ben ik van nature zeer ongeduldig en ik kan geen week wachten dus heb het zojuist bij Bol.com besteld waar nu tot en met maandag geen verzendkosten wordt gerekend...scheelt ook wéér ;)
En zonder garen kom je niet ver met deze boekjes dus ook maar wat bolletjes Catania katoen gekocht in hele leuke kleurtjes (het was te donker om een foto te maken) en een haaknaald nr 3.
Nou...het materiaal is in huis dus ik kan aan de slag!
Ik hoop dat het mij gaat lukken en ik binnenkort wat kan laten zien ;)

3 opmerkingen:

Lien zei

Wat geweldig!!! Je gaat helemaal verslaafd worden zoals ik ;-) Jammer dat ze ze niet in de winkel hadden, maar dan is internet gelukkig een uitkomst. Heb vorige week dat laatste boekje met gehaakte babycadeautjes besteld en kijk er helemaal naar uit om het in de bus te krijgen :-)
Ik hou je blog in het oog voor de resultaten :-D Veel plezier ermee!

Alice zei

Wat leuk dat je ook bent gaan haken! Ik ben er DOL op!!! Heb deze boekjes ook ;-) plus nog een heel geinig boekje over hondjes haken terwijl ik een poezenmens ben... proest... het is allemaal gewoon TE leuk hoor! Ik ben nu (al lang hoor) met een konijn bezig.. ze wordt errug leuk. Ja, het is een 'ze' want ze heeft een rokje aan!

Mirella zei

ooo... leuke boekjes !!
Ik hoor het wel of het meevalt ;-)