Pagina's

mei 08, 2010

En weer een LODGER...

LODGER NR 3 Mijn beide zussen verwachten hun tweede kindje alleen had ik voor mijn middelste zus nog geen lodger gemaakt en wel beloofd als het zover zou zijn ;)
Mijn jongste zus kreeg de lodger al toen ze zwanger was van haar eerste kindje dus die kan ze nog een keer gebruiken, ik heb toen deze voor haar gemaakt (op die foto was hij nog niet helemaal af hoor, zie dat blogbericht).
Ook heb ik een keer een lodger op bestelling gemaakt maar daar helaas geen foto van gemaakt :(

Dus zodoende zit ik nu op drie gemaakte Lodger's, erg leuk maar ik denk wel dat ik het hier bij ga houden, het is toch iedere keer best een hoop werk.

Ik heb deze lodger niet laten sluiten met behulp van klittenband maar met behulp van drukknopen, dit vind ik veel makkelijker (had ik dit maar eerder geweten) en het staat ook netter vind ik.

Eerlijk gezegd was het eerst wel de bedoeling om het met klittenband te doen maar ik moest dan erg uitkijken dat ik niet door de nicky velours ging want ik heb weer eens achterstevoren gewerkt, de lodger zat dus al in elkaar en toen moest het klittenband nog...HANDIG, not!, zo heb ik dus al meerdere keren het klittenband opnieuw moeten vastzetten omdat het te zien was door de nicky velours en dat raakte ik toch wel een beetje beu (zacht uitgedrukt) dus heb toen besloten om grote drukknopen te gebruiken en dat ging als een speer ;)

Op de foto komen de kleuren niet zo mooi over, in het echt is de nicky velours een mooie turquoise kleur en de bies met witte stippen een mooie lime kleur, de voering is een stof van Stenzo waar ook weer de kleuren turquoise en lime in terug komen.

Ik heb er nog een newborn babymutsje bij gemaakt in dezelfde kleur als de bies (lime met witte stippen)
Maandag gaat alles op de post in plaats van vandaag want ik heb besloten er nog wat dingen bij te maken en ga me toch maar eens wagen aan een babybroekje ;)

7 opmerkingen:

Mirella zei

wauw wat een mooie kleuren heb je gebruikt!!!! geweldig geworden

Lotsie zei

Die lodger is echt super! Maar kan wel geloven dat je er veel werk aan hebt...

Alice zei

Oohhh ik vind hem echt zo gaaf! Super!

Goud of Zilver zei

Hij ziet er prachtig uit.
Ik heb er zelf 1 gemaakt toen ik zwanger was, en die gebruikte ik vooral s´nachts als ik moest voeden.
Heerlijk warm.

Groeten Herma

Zussies zei

Die lodger is prachtig, mooie kleurtjes, het mutsje is ook schattig!! mag ik vragen welk patroon je daarvoor gebruikt hebt, ik wil er ook wat maken!

*OLLY* zei

Hoi Zussies (Jenny),

Ik heb een eigen patroon gemaakt van een mutsje dat ik hier nog had liggen. het mutsje heb ik toen uit elkaar gehaald en daar weer een patroon van gemaakt.

Groetjes Monique


Alle andere dames,
Bedankt voor de leuke reaktie's!
Groetjes Monique

Marjetgeurts@gmail.com zei

Hallo Olly, ik ben een aankomende oma en aan het Googelen gegaan voor baby lodgers, waarbij ik deze van jou vond. Prachtig en zou hem heel graag ook gaan maken.
Heb jij hir een patroon van, dat ik kan kopen of overnemen? En hoe kom ik daaraan?

Ditblog met reacties is al van een paar jaar geleden, dus ik hoop, dat je me nog ergens kan zien.

Met dank vast voor je reactie en met groetjes,
Marjet Geurts