Pagina's

mei 15, 2010

Eerste kussentje...

In een vorig Blogje hieronder konden jullie zien dat ik voor de slaapkamer van mijn dochter een nieuw dekbedovertrek had gekocht, ook konden jullie lezen dat ik van plan was om een aantal kussentjes te maken (en nog wat andere dingen) die er leuk bij zouden passen...

Dit is dan het allereerste kussentje (Het hartvormige kussen had ze al en staat er ook leuk bij), ik ben van plan om er nog een paar te maken maar ik moet dan eerst nog even wachten op wat bestelde spulletjes want om ze nu allemaal zoals bovenstaand kussen te maken vind ik ook niet zo leuk en daarbij was mijn witte bolletjesband op en dat mis ik nu wel.

Vanmorgen bleek er ook nog een rommelmarkt op ons dorp te zijn.

Heel veel oude dingen lagen er, maar als je goed zocht kwam je soms toch wel eens mooie en interessante dingen tegen!

Zo vond ik niet alleen splinternieuwe spellen zoals Koetje Boe en Party en Co Junior voor de kinderen die ik voor een zeer klein prijsje kon kopen (0.10 tot 0.50 cent) maar ook deze Cursus boeken voor de modehandel.

Eerst had ik zoiets van...Mwah, wat moet je ermee?, maar toen ik zag dat het driedelig was en er een stofjesmap bij zat en tevens interessante informatie bevatte (die paar bladzijden die ik dan bekeek) en daarbij ook nog eens heel weinig kostte (1 euro voor alle drie de mappen) heb ik ze toch maar meegenomen met de gedachte..."het oud papier wordt volgende week toch weer opgehaald", maar ik heb er geen spijt van gekregen...de boeken staan boordevol informatie.

Ik heb dit weekend dus heel wat door te lezen...heerlijk!

4 opmerkingen:

Crafty Witch zei

Vind de kussentjes erg mooi! En dat stippeltjesstof staat erg leuk met dat blauw!

applicatie enzo zei

Leuk geworden, ik ben ook zo een fan van al die hollandse printjes en motiefjes !

Groetjes Sandra

Alice zei

Helemaal super!!!

Collie-Collie zei

Hé, een Detex-opleiding! Met al die lapjes moest ik proefjes doen. Brandproefjes..... en nat- en droog-trekken aan draadjes!! Leuk hoor!! Maar bij de brandproefjes niet met je neus te dicht bij, want het stinkt soms nogal!!

Succes!!!

Groetjes, Collie