Pagina's

december 05, 2009

Sinterklaasje kom maar binnen...

Eindelijk is het zover, sinterklaas gaat vanavond samen met zijn pietjes alle huizen af met zakken vol speelgoed en ook dit jaar zal ons huisje niet overgeslagen worden...hopelijk ;)

De kinderen kijken constant op de klok, kon de tijd voor hun normaal gesproken niet langzaam genoeg gaan nu kijken ze de wijzers vooruit want hoe eerder het donker is hoe sneller het zicht op de pakjes gaat komen.

Wij gaan pas rond een uurtje of half acht ons ritueel uitvoeren dus ze zullen nog wel een poosje op hun nagels moeten bijten

en ook al weet de oudste hoe de vork in de steel steekt, hij is net zo zenuwachtig als zijn zusje die er nog heilig van overtuigd is dat de beste sint ook echt sinterklaas is want tja, mama en papa liegen nooit en zelf wordt haar ook geleerd dat ze niet mag liegen...tja hoe gaan wij dat nu weer recht breien als ze achter de waarheid gaat komen en die waarheid zal niet lang meer op zich wachten want volgend jaar is ze 8 en ze zit nu al in een deelklas met groep vijf en dan wordt er ondanks dat de meester erop let toch wel eens wat geroepen, nu moet ik zeggen dat mijn dochter zich daar niks van aantrekt want die kinderen liegen op zo'n moment en dus gaat het haar ene oor in en het andere oor weer uit...ze moest eens weten!
Voor diegene die vanavond pakjesavond gaan vieren allemaal een fijne gezellige avond gewenst!

3 opmerkingen:

Marijke van Ooijen zei

Een hele fijne avond toegewenst..
Enne...je bent toch wel zoet geweest hihihi..

Liefs,
Marijke

adriana zei

Bij mij is het precies hetzelfde, die van 7 wil geloven ook al zeg je dat het niet waar is heeft ze overal een verklaring voor. Haar zus van 13 vindt het leuk om misschien wel voor de laatste keer op de deur te bonken en de zwarte piet te spelen. Volgend jaar zal ze wel boos worden als ze weet hoe het echt allemaal zit haha.


Groetjes Adriana

saffiertje zei

Ik hoop dat je net zo'n leuke sinterklaas tijd hebt gehad als wij hier thuis!!!!
Heb net mijn blog bijgewerkt met de sinterklaas update!!!!

groetjes miranda