Pagina's

november 14, 2009

Sinterklaas is weer in het land...


Weer een jaar verder en ook dit jaar weer onze Sinterklaas tafel.

Ik heb als hobby een tijdje viltpoppen gemaakt en zo is dus deze sinterklaas tafel ontstaan, elk jaar wordt sint met zijn gevolg van zolder gehaald om ons te vergezellen en de sinterklaas sfeer er al in te brengen en zo ging het dus ook weer dit jaar!

Vandaag is Sinterklaas dan éindelijk aangemeerd in Schiedam en mogen ze van Sinterklaas vanavond ook hun schoen al weer zetten...HELP, heb ik wel pepernoten in huis?, ja gelukkig, ik had tijdens het boodschappen doen stiemen een grote zak in de winkelwagen gestopt (tja de jongste mocht dit niet zien natuurlijk) dus de pepernoten zijn geen probleem, maar toch ook weer wel want wáár heb ik ze nu ook al weer thuis verstopt? tja, ik ben dus iemand die iets zo goed weg kan stoppen zodat het echt nooit meer terug te vinden is ;), maar zo'n ramp is het ook weer niet want ik heb nog wel wat chocoladecenten in huis en daar is een schoentje ook snel mee gevuld.

Edit:...de pepernoten zijn terecht en ga me nu niet vragen waar ik ze gevonden heb :w

3 opmerkingen:

Nanda zei

Hoi Monique,
Ik herken mijzelf in je verhaal. Gelukkig heb ik alles wat om de Sint gaat op een standaard plek en alles bij elkaar bewaard. Scheelt een hoop zoek problemen. Veel plezier vanavond, hier staan (alvast volgens Sebastiaan kun je niet snel genoeg zijn)de schoenen bij de kachel.
Groetjes,
Nanda

Alice zei

Proest... herkenbaar hoor!
Owww jaaaaaa vilt, daardoor hebben wij elkaar leren 'kennen' he! ;-) Gaaf je sintvoorstelling! Ik moet ook maar weer eens wat vilt tevoorschijn halen denk ik... als de motten er maar niet ingezeten hebben.. zucht...

Mariette zei

Ik heb iets voor je in mijn blog!

Groetjes, Mariëtte