Pagina's

oktober 02, 2009

En als laatste...prinsessentaart

Alles wat mis kon gaan ging gisteravond ook goed mis.

Ik had voorgekleurd roze marsepein gekocht maar dit was zo droog dat zodra ik de uitgerolde lap over de taart wou draperen deze aan alle kanten scheurde en ik had er dan ook totaal geen zin meer in om deze taart af te maken want bij alleen scheuren van de marsepein bleef het helaas niet.

Deze taart is bestemd voor vandaag aangezien mijn dochter vanmiddag haar kinderfeestje geeft en kinderen vinden iets al snel mooi en kijken echt niet naar details (dit probeer ik mezelf maar aan te praten haah), als het maar roze is, de naam prinses draagt en het maar lekker smaakt dan is het al snel goed en negen van de tien keer hebben ze geen honger of lusten ze iets niet dus had besloten mezelf niet meer uit te sloven en er maar het beste van te maken maar dat viel niet mee want toch ben ik wat dit betreft te perfectionistisch (ik weet het, is niet te zien haha) en wil ik graag dat iets goed is en qua verhouding klopt vooral als het voor een ander is maar zoals je kunt zien heeft ze wel een flinke boezem haha en een behoorlijk grote jurk aan.


Maar ach, dochterlief trok vanmorgen de koelkast open en het eerste dat ik hoorde was WAUW JOEPIEEEEE.
Dus er is er in ieder geval eentje tevreden;)

3 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik vind hem gewèldig!!!!!!! etc.!

Het is een pláátje! Ik ben een ramp in de keuken, dus ik ben al blij als het niet aangebrand of ingestort is, hahaha, en dán nog hopelijk te eten is!

Ik ken wel het gevoel van alles perfect mogelijk willen maken. Maar bij ligt dat op het vlak van kleding maken e.d. Ik wordt wel eens door mijn man teruggevloten, dus ik probeer realistisch te blijven, maar..... dat is héél moeilijk!

Groetjes, Collie

Alice zei

Ik snap dat je dochter helemaal blij is met de taart!!!! Wat voor vulling heb je er in gedaan?

marian zei

Lekkere taart en ziet er heel mooi uit ...en weet hoeveel werk het is want ben zelf vaak bezig (ben nog een beginneling) maar vind het afwerken en glad maken van de taarten altijd moeilijk ..

En cupcakes ...Top!!!

Gr Elina/ Marian