Pagina's

augustus 09, 2009

Haken...

Hallooooooooo allemaal,
Even een kort berichtje om te laten weten waar ik momenteel mee bezig ben en dat is niet veel op hobbygebied kan ik jullie zeggen.

Afgelopen vrijdag ben ik terug gekomen van een weekje vakantie bij mijn zusje en zwager en het was gewoon jammer dat het al weer zo snel voorbij was zo gezellig was het maar aan alles komt een einde en dus ook aan dit soort leuke dingen.

Maar hoe gezellig het ook was zo'n weekje geeft ook een enorm berg wasgoed dus hier is het vooral het huishouden dat gedaan moet worden en gelukkig ben ik al weer een beetje terug in het ritme dus komt er ook weer meer tijd voor de leuke dingen (alhoewel ik geen hekel heb aan het huishouden hoor)

Ik krijg steeds meer de kriebels om weer eens wat te gaan maken en deze keer heb ik de haak-kriebels, ik wil graag weer een sprei maken voor over het bed van de jongste en dan bedoel ik dus zoiets als dit

Dit ziet er toch geweldig uit zo met al die vrolijke kleurtjes, vinden jullie ook niet?

Het lijkt me geweldig leuk staan over het bed van de jongste dus ik denk dat we maar eens wat bolletjes wol moeten gaan bestellen.

De foto is afkomstig van Attic24 maar wees gewaarschuwd als je daar een kijkje gaat nemen, je zult zien dat je steeds meer werk van haar wilt zien en misschien ook wel verslaafd raakt aan het haken ;)

11 opmerkingen:

applicatie enzo zei

Zo dat ziet er gaaaaaaf uit !
Durf idd niet te gaan kijken ;)

Groetjes Sandra

Olly zei

En?, toch nog stiekem even gekeken of durfde je echt niet hahaha.
Het is echt een gave site maar het nadeel is dat je steeds meer leuke idee├źn op doet en daar dan weer de tijd voor moet vinden om ze uit te kunnen werken en dat wil niet altijd lukken haha.

Hoe gaat het met de verkoop van je velours motieven?, zag dat je hyves er al heel wat leden bij heeft gekregen in ieder geval...leuk hoor!
Groetjesss Monique

Leni Farbenfroh zei

So beautiful!!! I love it!

Groetjes Tanja

Merel zei

Super mooi die sprei, maar weet waar je aan begint! Het is wel enorm veel werk, maar eenmaal bezig werkt het vast verslavend

Merel zei

Hoi Olly,

Je vroeg welke wol het beste zou zijn.
Ik gebruik voor haakwerkjes altijd licorne van Phildar, voor naald 2,5 3 het is een katoenen draad die niet pluist en gewoon lekker de was in kan. Maar anders zou ik me laten voorlichten bij een breiwinkel.

Groetjes

Noni zei

Help! En dan heb ik ook nog zo'n gat in mn hand... :P

MaksiTaksi zei

Meis wat een leuke! Denk dat ik ook maar weer eens aan de haak en de brei moet gaan.

Groetjes

Bellavien zei

Hej Olly,

ZIet er super uit, ik kan veel maar niet haken hahahah... maar ik raak geinspireerd door jou hoor en de vrolijke kleurtjes hahahaah...


Dus wie weet van de winter!

Hiskia zei

Ook hier last van haakkriebels. Had je de Hexagon al gezien op haar site?!! Daar ga ik voor. Denk ik. Nu, of in de winter. Maar: zo mooi!

Collie-Collie zei

Hahaha, ik zal je waarschuwing in acht nemen en het kijken voor morgen bewaren op Attic24! Want anders zie ik mijn bedje zo laat vannacht....

Ik heb trouwens een verrassing voor je op mijn blog!

Groetjes, Collie

Julaba zei

Hoi! Kun je mij even mailen via Sancho? (Mirell)