Pagina's

september 09, 2008

Dé Muriel

Eindelijk is de Muriel dan klaar.

Helaas komt de kleur van de jeansstof niet mooi over op de foto maar het is dus heel donkerblauw (aan het einde van dit berichtje zal ik een foto laten zien waarop de kleur wel goed overkomt)


De Muriel was op zichzelf erg makkelijk om te maken maar daardoor werk je soms ook te snel en moet je weleens wat uithalen...argh.De draak is een applicatie en heb ook twee vlindertjes uit de stof geknipt en geappliceerd op de stof.
De jurk sluit met een rits op de rug en staat haar erg leuk.
Nu nog iets zoeken dat weer bij de tuniek past want ook al is het vandaag zonnig weer, het blote benentijdperk laten we nu toch steeds meer achter ons....helaas.
Hier nog een foto van hoe de jeans kleur écht is3 opmerkingen:

Sandra zei

Wow hij is af! Wat is ie leuk geworden, die stoffen bij elkaar staan prachtig. Wat is de draakapplicatie goed gelukt zeg, hartstikke mooi!

Natascha zei

Wat is het toch rustig op je weblog, ben je zo druk met andere dingen ??? Ik vind het namelijk altijd erg leuk om hier even bij je te komen koekeloeren.
Groetjes Natascha

Olly zei

Hoi Natascha,

Ik heb net een heel verhaal geschreven op jouw reaktie en nu zie ik hem weer niet terug haha, dus nog maar een keertje ;-)
Ik ben momenteel met een kinderjas bezig voor mijn dochter en dat is nog best een heel karwei aangezien ik hem met fleece gevoerd heb en dit een beetje dik word voor onder de naaimachine...maar we zullen doorgaan haha.
Ook ben ik aan een baby lodger bezig voor iemand en die wil ik deze week ook afkrijgen en dan ben ik ook nog met een look a like jurkje van mim pi bezig en wil nog een leuke rok maken van stippen stof voor mijn dochter.
Heb de smaak dus te pakken van het zelf maken van kleding en daarom is het bloggen er even bij ingeschoten, maar zal binnenkort weer wat plaatsen hoor ;-)
Leuk een berichtje van je te lezen!
Ook jij hebt trouwens een erg leuke blog, net weer even een kijkje genomen hihi
Groetjessss Monique