Pagina's

juli 15, 2008

Stoffen


De jeansstof en de effen blauwe tricot vond ik vandaag op de markt in de stad, ik heb twee meter van de jeans gekocht en een meter van de blauwe tricot, de jeans ga ik gebruiken voor de muriel i.c.m een leuk rood gebloemd stofje waar ik naar op zoek ben aangezien het een stofje is dat zowat overal is uitverkocht (ik heb weer eens wat hoor)
De leuke gebloemde interlock tricot rechts op de foto is van het merk Nooteboom en is echt heel mooi van kwaliteit, van beide kleuren heb ik anderhalve meter dus kan vooruit.
Het stofje met de rode roosjes op een roze achtergrond vond ik zo lief dat ik daar ook maar anderhalve meter van heb besteld, ik heb alleen nog geen idee waar ik het voor wil gaan gebruiken.
De stof met vlindertjes leek me heel leuk i.c.m een rood stofje voor de Feliz maar er zit helaas te veel paars in en ik ben niet van het paarse maar zal vast en zeker toch wel ergens mee gecombineerd kunnen worden.
Het witte stofje met blauwe stip en roosje leek me leuk voor een kussenhoesje ofzo maar aangezien ik daar ook anderhalve meter van heb zouden dat wel érg veel kussenhoesjes worden dus misschien dat ik het toch maar met iets combineer.
In ieder geval ben ik weer ruim voorzien en kan even vooruit ware het niet dat de nieuwe collectie beetje bij beetje binnen druppelt bij de webwinkels en er dus steeds meer leuke stofjes op het verlanglijstje komen te staan...

3 opmerkingen:

Sandra zei

Wat een prachtige stofjes! Hopelijk vind je die rode gebloemde nog want ik vind het wel een heel leuk idee wat je hebt voor de muriel.
De roze stof met de roosjes heb ik ook maar dan in tricot. Grappig, we hebben wel een beetje dezelfde smaak (alleen houd ik wel van paars, hihi)

Groetjes, Sandra

Olly zei

Hoi hoi,

Ik ga morgenochtend even met mijn moeder langs een stoffenwinkeltje voordat we alles klaar gaan maken om op vakantie te gaan.
Als het goed is hebben ze de stof nog...i hope so ;-)
Die tricot met die roosjes leek me ook wel erg leuk, misschien dat ik daar morgen nog wat van meeneem haha.
Ja, volgens mij hebben we idd een beetje dezelfde smaak alleen houd ik dus iets minder van paars hahaha, nee hoor vind paars wel mooi maar niet elke kleur paars zeg maar, tja hoe leg ik dat weer uit.
Jij hebt bijv een setje gemaakt met paarse tinten en dat vind ik dan weer wel super, maar zo in dit gekochte stofje met rood en roze vind ik het weer minder haha
Groetjes Monique

Sandra zei

O ja dat snap ik wel wat je bedoelt met dat paars. Helaas kunnen we via internet niet alle stofjes helemaal goed zien. Mij lijkt ie wel heel mooi overigens.

Dat dubbeldoek is gewoon een soort katoen, maar dan 2 hele dunne laagjes aan elkaar vast, hmmm snap je het een beetje, lastig om uit te leggen. Ik wist bij bestellen ook niet precies wat ik me erbij voor moest stellen. Ik vind hem heel mooi en overal geschikt voor: jurk, rok, tuniek enz.

Misschien hoor ik nog van je of je de stof gevonden hebt en anders fijne vakantie toegewenst!

Groetjes, Sandra