Pagina's

juli 13, 2008

Blond is beautiful...

Vanmiddag hebben we gezellig een middagje Veere gedaan aangezien het heerlijk weer was , vakantie en Veere altijd gezellig is.

Het enigste "nadeel"...op zondag zijn de winkeltjes daar ook open, tja voor de meeste geen probleem maar dat was het deze keer wél voor mij, want ze hebben daar namelijk van die kleine gezellige snuisterijen winkeltjes waar je altijd wel wat ziet en dus ook koopt en zodoende viel mijn oog dan ook op een winkeltje dat de hele BLOND collectie in hun assortiment had, o.k. ze hadden niet de badcollectie of bedcollectie of schoolcollectie dus eigenlijk ook weer niet de héle collectie maar wél de hele keukencollectie en die is LEUK...veel te leuk.
Ik heb me kunnen beperken tot het kopen van een big shopper.

Ik wou ook nog een mok meenemen maar kon niet kiezen en aangezien de rest hier in huis niet van blond gecharmeerd is en het dus zeker niet de bedoeling is dat er een theeservies of uberhaupt maar een servies van blond moet komen (volgens de medebewoners...lees mijn gezin ;-)) heb ik de mok maar laten staan ipv ze alle vier meegenomen te hebben.

De big shopper kon ik echt niet laten hangen hoor, tja die was ook veel te leuk en zeg nu zelf...ik heb toch een shopper nodig voor als ik al die gekochte stofjes moet meesjouwen ;-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wooooooww Het is echt een MEGAMEGAMEGA leuke shopper, ik wil er ook graag een hebben.. Maar ik kan ze negers vinden :( Zou iemand weten waar ik een Blondshopper kan krijgen (het liefste ergens in Brabant, ergens bij Breda.)

Anoniem zei

Yeaaaah Ik heb hem gevonden ! :)
Ik ben super happy, ik heb ook meteen de delfsblauwe shopper gekocht ! Ik ben er helemaal verliefd op!

Olly zei

sorry voor de late reaktie!
Wat goed dat je hem gevonden hebt en je hebt er gelijk maar de delfstblauwe bij gedaan, die is idd ook érg leuk!
Ik heb de mijne in Veere gekocht en ben er tot op de dag van vandaag heel blij mee haha.
De V&D verkopen die tassen soms ook weleens overigens.
Groetjes Monique