Pagina's

november 01, 2014

Tilda Boeken...

Een aantal jaar geleden was ik helemaal fan van de Tilda boeken van Tone Finnanger, maar toen kwam het haken om de hoek kijken en was Tilda even niet meer interessant. Tot vandaag dan! Ik werd door een goede internetvriendin geattendeerd op het feit dat er weer een nieuw boek uit zou komen. Nieuwsgierig als ik ben, ging ik snel naar Google om te zien over welk boek ze het had en kwam toen op Tilda's Winter Delights uit.
Maar dit was niet het boek waar zij het over had! Nee, dat bleek onderstaand boek te zijn en ik was op slag verkocht! Helaas blijkt onderstaand boek nog niet leverbaar te zijn en komt hij pas 1 december uit, maar na wat surfen kwam ik terecht bij BookDepository en daar was hij al wel te bestellen en hé...de verzendkosten bleken ook nog steeds gratis te zijn! Ik heb daar immers al eens eerder besteld en dit is tot nu toe altijd goed verlopen, dus het was  niet moeilijk om de knoop door te hakken en beide boeken in mijn mandje te leggen.
Nu hopen dat ze met een paar weken bij mij in de brievenbus liggen. Heb ik alvast een geweldig mooi Sinterklaas cadeautje gekregen ;)
Hebben jullie al eens iets van Tone Finnanger gemaakt?

5 opmerkingen:

Mariette zei

Ja, 1 keer, het bekende rendierhoofd in de krans. Ik heb een paar Tilda boeken en vind het allemaal prachtig maar kom er niet aan toe om er iets uit te maken. Ik volg het eerlijk gezegd ook iet meer zo dus ik vind het wel leuk om bij jou te lezen over deze boeken. Alleen om te bladeren al zijn deze boeken mooi!

*OLLY* zei

Hoi Mariette,
Staat het rendierhoofd ook op je blog? Ben wel benieuwd hoe die eruit ziet namelijk ;) Dat van dat doorbladeren gaf mij ook eigenlijk de doorslag om ze te bestellen, want inderdaad...alleen dat is al een feestje! Ik ben wel van plan om er dingen uit te gaan maken, maar zal dan eerst mijn naaimachine moeten gaan installeren, want die staat nu al een tijdje werkloos te zijn. Er is zoveel leuks te doen tegenwoordig. Haken, naaien, maar ook dingen opknappen en gewoon lekker een beetje knutselen. Jammer dat er zo weinig tijd voor te vinden is. Dat zouden ze ook nog eens een keer moeten verkopen! Dan sloot ik gelijk aan in de rij ;)
Groetjes, Monique

mingle-mangle zei

ja onze moeder heeft ook al eens een tilda gemaakt,en voor de kerst ook wat dingetjes,ze heeft ook een tilda gehaakt,leuke kijk boeken maar om er iets uit te maken bewerkelijk,maar je hebt dan wel iets speciaals

groetjes mingle-mangle

Mariette zei

Herkenbaar Monique, zoveel leuke dingen te doen.....maar je had het rendier al gevonden zie ik ;-) Fijne avond nog!

آدم zei

شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف كنب بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة تنظيف مسابح بالرياض
شركة تسليك مجارى بالرياض