Pagina's

mei 18, 2014

NIEUW! Stone Washed wol!

Van het merk SCHEEPJES is er nu een nieuwe wol: STONE WASHED!
Bij de eerste aanblik op deze wol, was ik op slag verkocht!
Wat een mooie kleuren schakering hebben deze bolletjes.
Zelf heb ik de onderstaande kleuren besteld bij Creamijn en ik kan niet wachten om ermee te beginnen.

Bovenstaand is de grijstint en hiervan wil ik een kussenhoes haken.
Deze mooie blauwe kleur (ik vind het een beetje overkomen als een jeans kleur) heb ik besteld omdat ik de kleur gewoon mooi vind. Wat ik ermee wil gaan doen? Ik heb nog geen idee, maar moest hem gewoon hebben. Misschien maak ik er wel een stoere beer van?!
Ook dit vond ik een mooie kleur en ook hiervan wil ik een hoesje maken voor over een binnenkussen.
Ik heb van deze kleuren 3 bolletjes besteld, dus denk dat ik daar wel genoeg aan zal hebben.
Tot die tijd vermaak ik mijzelf met een patroon van One and Two Company
De oortjes heb ik zojuist gemaakt en met het kopje ben ik nu begonnen! Heerlijk in de tuin onder het genot van een glaasje fris en een fel schijnend zonnetje!
O.K. Ik was bezig aan de haan van Ildikko, maar ik ben mijn papiertje kwijtgeraakt waarop ik had genoteerd waar ik was gebleven en aangezien ik nu even geen zin had om te gaan zoeken, ben ik maar aan de Sock Monkey begonnen! En ik kan je nu al zeggen; Het is een superleuk patroon om te haken! Zoek je dus nog een leuk kraamcadeautje dat snel af moet zijn? Dan is dit patroon misschien ook iets voor jou!
De wol is overigens ook te bestellen bij o.a. EchtStudio , maar daar hadden ze de roze en grijze niet meer op voorraad! Het gaat dus schijnbaar snel met deze mooie wol en ik snap wel waarom.
Voor de Sock Monkey gebruik ik het garen van Catania in combinatie met Phildar Cotton 3. Twee mooie garens die wat betreft kleur en glans, niet voor elkaar onderdoen! Ik hoop dat ik snel het eindresultaat kan laten zien, maar eerst nog even haken en lekker barbecueën! Nog een fijne, gezellige zondag gewenst!

7 opmerkingen:

Mariette zei

Mooi he, ik had het ook al gespot, maar eerst maar eens wat ander garen opgebruiken anders krijg ik veel te veel voorraad ;-) Die sock monkey ziet er ook leuk uit! Groetjes.....

*OLLY* zei

Hoi Mariette,
Bedankt voor je berichtje!
Ook ik heb nog veel meer wol en neem me steeds voor om niks meer te bestellen, maar deze keer kon ik het niet aan mijn neus voorbij laten gaan. (zoals meerdere keren...vandaar de grote voorraad, haha) Ik ben benieuwd hoe het er in het echt uitziet ;)
Groetjes, Monique (olly)

Sandra zei

Ooohh ik had het ook besteld, maar ergens anders...en moet helaas wachten tot half juni..ben zo benieuwd.."

*OLLY* zei

Ik hoop dat je het inmiddels al in huis hebt! Hoe vind jij het haken? Ik ben er nog niet aan begonnen, want er kwam steeds wat tussen, haha
Groetjes, Olly

sweet life zei

Super om mee te werken :=)

الصفوة جروب zei

مغسلة الجبر
مغاسل الجبر للتنظيف
مغاسل الجبر بالرياض
مغسلة الجبر للتنظيف

sanpiseth40 zei

Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
หนังแอ็คชั่น