Pagina's

oktober 29, 2013

Raaf...

Ik weet het...een raaf is niet grijs en heeft ook geen gele poten! Maar bij gebrek aan zwart katoen en het niet kunnen wachten tot de winkel weer open was, is het nu een grijze raaf geworden!
De worm moet ik nog haken want ook die kleur was niet meer op voorraad en om nu bijv. een groene worm te gaan maken...nee, dat ging me dan toch een beetje te ver! Dit patroon komt van Babsie's Hook en is érg leuk om te haken. Ik had ook niet verwacht dat hij zo groot zou uitvallen. Op de website leek hij kleiner dan dat hij nu is, maar dat vind ik helemaal niet erg hoor...hoe groter, hoe leuker! Ik zie nu trouwens wel dat ik iets vergeten ben. Zien jullie het ook? Juist, de gaatjes op de snavel ontbreken nog. Tja, té ongeduldig blijkbaar ;)

8 opmerkingen:

Creadiva zei

Toch mooi geworden , en voor de snavel kan je misschien 2 kraaltjes gebruiken !

Groetjes
diane
www.creadiva.be

emmel-prutsemieke zei

kei mooi

mingle-mangle zei

WAT EEN SCHATJE:d


Groetjes mingle-mangle

cieltje zei

Ik heb het patroon ook gekocht maar nog niet de moed gevonden om er aan te beginnen. Was het goed te doen?? Mijn duits is namelijk niet zo heel goed, maar ik vond hem zó leuk.

*OLLY* zei

@Creadiva....Dat is een goed idee! Ga morgen eens kijken of het leuk staat. Zo niet...ga ik gewoon even met wat borduurgaren vogelen ;)

@emmel-prutsemieke...Bedankt voor je compliment ;)

@mingle-mangle...Bedankt meiden ;)

@Cieltje...De patronen van Babsies hook (en Mala Designs trouwens ook) zijn goed te doen. Soms is het even goed lezen, maar door de vele foto's vind ik dat het wel duidelijk en dus goed te doen is! Ik had hem hier al een tijd liggen, maar zag er eigenlijk een beetje tegenop door die pootjes. Maar dat viel reuze mee ;)

WIEN-ART zei

Hij is leuk geworden en weer op zo' n mooie achtergrond. Top hoor!
Groetjes, Corine

Gerda Bos zei

Nou, die van mij is ook grijs geworden. Niks mis mee, een keer iets anders. Kijk maar op mijn blog (Haakfeest).

bobbeez-8r1id zei

ik vind hem zo prima hoor, zet hem ook op mijn to-do lijstje. Misschien is dit een leuk ideetje terug voor jou: kom ook eens kijken bij onze adventskalender, iedere dag een nieuw idee!! (en je kan hem ook op je eigen blog plaatsen zelfs als je zou willen) http://www.samenspinsels.blogspot.com