Pagina's

juni 14, 2013

Dit gaat er morgen uit!

Ik had beloofd dat ik nog zou laten zien wát de Giveaway nu eigenlijk zou zijn.
Tadaaaaaa....
 
Ik schreef al dat het de moeite waard zou zijn, maar ja...dat vind ik zelf! En nu hoop ik natuurlijk dat jullie dit ook vinden?!
Mocht je morgen de Giveaway gewonnen hebben? Dan win je het volgende:
  • 1x Zakje met kleine zwarte kraaltjes. Deze kun je heel goed gebruiken als oogjes van bijv. een gehaakt uiltje of vogeltje.
  • 1x Boekje 'Gehaakte Beestenboel' van Christel Krukkert. Dit boekje staat bomvol leuke patronen en bevat tevens tips/patronen voor beginners.
  • 3x Bolletje Katoen van het merk Online Linie. Ik vind dit een supermooi katoenen garen en is 100% te vergelijken met Catania Katoen. Ik gebruik beide merken dan ook gerust met elkaar. Ze hebben dezelfde glans en kleurdiepte.
En dan als klapper op de vuurpijl!
  • 1x Patroon naar keus van Stip en Haak. Al vanaf het begin ben ik fan van de patronen van Stip en Haak. De patronen zijn zeer zorgvuldig beschreven. Mocht jij gewonnen hebben? Dan kun jij bij Stip en Haak zelf een patroon uitzoeken!!! Ik persoonlijk zal jouw e-mailadres en patroonkeuze doorgeven aan Stip en Haak en zij zal jou dan het patroon toesturen via de e-mail. En geloof me...het gaat nog moeilijk worden om tot een keuze te komen ;)
Morgenavond om 21.00 uur wordt er een winnaar gekozen via een programma op internet. Iedereen heeft dus een gelijke kans! Je kunt dus nog meedoen aan deze Giveaway t/m morgen 15 juni 20.30 uur!!!

11 opmerkingen:

Claudia zei

Great giveaway! its only for people in Netherlands?

Laura Hondema zei

Wauw! Dat ziet er geweldig uit!!! Daar wil ik zeker weten aan mee doen :)
De persoon die dit wint is een echte Guus Geluk!

made-by-Marion zei

Zo, dat ziet er wel heel feestelijk uit. Duim, duim, duim....

Creadiva zei

Wie wil daar niet aan mee doen ! super give away !!

Interesse voor een hanger ... nog 10 volgers te gaan en deze wordt verloot op mijn blog http://creadivablog.blogspot.be/

groetjes
diane

Sofie zei

Spannend!!!!!

Anita Berendsen zei

Heel spannend. Super leuke prijzen.

Groet,

Anita

http://freubelendeschoonzussen.blogspot.nl

Margaret zei

Wat een leuke dingen heb je bij elkaar gezocht. Die patronen zijn ook kei leuk. Nu nog een nachtje slapen en een lange dag en dan weten we het. Spannend.

Borgero zei

Dit is inderdaad een super give away. Ik heb nu twee patronen van Stip en Haak, maar daar kan best nog een derde bijkomen... En dat boekje van Christel Krukkert lijkt me ook helemaal geweldig. Maar ja, ik zag ook al dat er best veel mensen een gokje wagen. We wachten gewoon af.

Nienke

Linda Sesink zei

Wat een super leuke give away . Doe graag mee.

emmel-prutsemieke zei

Het is de 15e vandaag, geen idee of de uitreiking al heeft plaatsgevonden. In ieder geva!! De winnaar is een pietzak

Unknown zei

شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بحائل
شركة مكافحة حشرات ببريدة
شركة مكافحة حشرات بالقصيم