Pagina's

juni 24, 2012

Weer even een berichtje...

In mijn vorig blogbericht liet ik jullie een klein stukje zien van een nieuw aankomend patroon van

Stip&Haak.

Nu kan ik jullie dan het resultaat laten zien!

Meet.... Nikki het Nijlpaard!


Het is weer een superleuk patroon!
Ik ben zelf nog bezig aan meerdere haakprojekten, maar Nikki zal zeker een keer gemaakt gaan worden! Dit patroon kost 3,95 euro en is weer te bestellen middels e-mail Let op, door op de gekleurde tekst te klikken, ga je gelijk naar het email adres van Stip&Haak!

Momenteel heb ik het druk met de webwinkel, wat natuurlijk totaal niet erg is, maar dit zorgt er wel voor dat ik wat minder tijd over heb voor mijn blog en hobby's. Dit komt doordat wij nu met de SALE zijn begonnen en wij binnenkort de nieuwste wintercollectie al weer binnen zullen gaan krijgen...leuk hoor! Tevens hopen wij op 8 september met een kraam op de braderie van de Wemeldingedag te kunnen staan en dat vraagt ook om een goede voorbereiding.

Mocht je nog leuke baby en/of kinderkleding zoeken? Kom dan eens langs in onze online webwinkel

www.ollystore.nlMomenteel zijn er voornamelijk nog kleinere maatjes van het merk Dirkje, maar de nieuwe wintercollectie zal daar verandering in gaan brengen! Houdt onze webwinkel dus in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

4 opmerkingen:

Sofie zei

Weer een pracht exemplaar!! Heel mooi!

Ateljee de Kraal zei

Wat ontwerpt ze leuk zeg, en jij haakt super netjes.
ben je trouwens een Zeeuwse????
Heb ook wel eens op de Wemeldingen dag gestaan,
Groetjes

*OLLY* zei

Hoi Ateljee de Kraal.
Eerst even een misverstand uit de weg helpen ;) Ik heb de knuffels die behoren bij de berichtjes van STIP EN HAAK, niet zelf gehaakt...Het vogeltje wel en ben nu bezig met het konijn van haar. Het gehaakte nijlpaard, konijn, pinguin zijn gehaakt door de ontwerpster zelf ;)
Ik heb zelf op de Wemeldingedag nog nooit gestaan (ik woon wel in Wemeldinge) Dit jaar zal de eerste keer zijn en dan sta ik daar met baby- en kinderkleding van mijn webwinkel Ollystore. Wie weet zie ik je dan ;) Met wat heb jij er gestaan als ik vragen mag? Zoals ik al zei, woon ik in Wemeldinge en als het Wemeldingedag is dan ga ik altijd elke kraampje langs om even te koekeloeren ;) haha

Ateljee de Kraal zei

Ik heb er met sieraden gestaan op het plein/markt, dat was voor hobbiesten, nu is dat niet meer.
ik vond het altijd wel erg gezellig, maar nu hou ik het meer op walcheren, want het is zo'n gesjouw met al je spullen.
Maar goed verkoop hoor, ben benieuwd,
groetjes Hanneke