Pagina's

oktober 26, 2011

Stofjes...

Stofje hier, stofje daar...
Gisteravond ben ik nog even naar de site van de stoffenkraam gesurfd en daar viel mijn oog (natuurlijk) weer op veel te leuke stoffen.
De zwarte stof met bloemen is een fluweel, maar dan niet van het zware soort en leek mij wel leuk als shawl voor bij mijn zwarte jas, dus daar heb ik niet veel van besteld, de shawl zal gevoerd worden met een dun stofje denk ik, ligt even aan de kwaliteit van deze stof (ik heb de stoffen nog niet in huis)
De blauw-rode stof met blokjes heb ik besteld omdat deze stof leuk is voor bijv een tasje, voerin, knuffels, etc.
De turquouise stof is een ribcord en daar was het idee om iets voor mijn nichtje te maken, maar ik weet nog niet hoe groot de bloemen uitvallen, dus misschien wordt het wel een rokje voor mijn dochter!
De rode stof met bloemen is een katoen en vind ik leuk voor bijv een tas, shawl, strook van een rokje, etc. Hij past denk ik ook wel goed bij Pip stoffen.
De andere stof is een velvet...geen idee nog wat ik daar mee ga doen, maar ik vond hem er leuk uit zien en heb er anderhalve meter van besteld...iemand een idee?
En nu iets wat ik eigenlijk eerst had moeten doen voor ik overging tot bestellen van de stof...patronen uitzoeken ;)

5 opmerkingen:

1968deWinkel zei

Je hebt in ieder geval leuke stofjes, een patroon later uitzoeken? dat klinkt heel bekend! haha fijne dag groetjes Paula

Goud en Zilver zei

Nou je kunt weer vooruit.
Heerlijk he allemaal nieuwe stofjes.

groeten Herma

Made by mama zei

Mooir stofjes hoor! De rode heb ik vandaag op de markt ook gekocht. Dat is een Oilily stof. Ik hem mijn luiertas daarvan. Ik kon 'm ook niet laten liggen!

*OLLY* zei

Ik heb mijn bestelling in huis, alleen zit er een verkeerd stofje bij.
De rood blauwe blokjes is nu rood met witten bloemetjes en dat was niet de bedoeling dus heb gelijk een mailtje gestuurd.
Die rode stof met bloemen (wist niet dat dit een oilily look was, erg leuk!) is in het echt heel mooi.
Misschien dat ik de jassenstof er ook nog van ga bestellen...

Ik ben nu bezig aan een badjasje voor mijn jongste...deze heeft een zwarte buitenkant en de voering is een soort burberry ruitje, ben benieuwd naar het eindresultaat.
Wordt vervolgd ;)
Groetjes en bedankt voor jullie reaktie's!
Mo

Happy in red zei

Oooh, naar die website surfen kan ik maar beter niet doen. Daar word ik veel te hebberig van!!
Esther.