Pagina's

april 15, 2011

WANTED....

Dapper Studio... Toen deze stof te koop was werd ik er niet gelijk warm van, ik had toen geen idee wat ik met deze stof kon....juist, HAD geen idee, want nu heb ik die ideeën dus wel en is de stof niet meer te vinden. Heel Google heb ik afgezocht, maar niks-nada-noppes. Ik doe dus bij deze een oproepje...(Nee heb je, ja kun je krijgen...toch ;)) Weet jij een webshop waar deze stof nog te koop is (liefst in blauw en beige) of ben jij wel zo slim geweest om deze stof te bestellen maar weet jij nu niet wat je ermee aan moet, denk dan even aan mij...ik neem de stof graag van je over, haha. Ps, binnenkort bestaat mijn blog 3 jaar en dat wil ik toch wel vieren, dus houdt de berichtjes in de gaten ;)


Edit: vorige keer had ik steeds enters in mijn berichtjes en nu opeens niet meer en staat alles gelijk achter elkaar terwijl ik nu wel ENTERS wil...*argh*


Edit2: inmiddels heb ik 2 mtr roze kunnen bemachtigen via een webshop...naam moet ik opzoeken, en 2 mtr beige via iemand van sanho...super hé!

Nu de blauwe nog ;)

11 opmerkingen:

arianne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
PeTrA zei

Er staat me iets bij dat Patrick ze in Zwolle heeft liggen.. Ik ga vanmiddag naar Zwolle toe en wil ze als hij ze heeft wel voor je meenemen.. Laat maar weten hoeveel en welke kleuren je nodig hebt. Ik ga om kwart over 12 richting Zwolle.

Bonte Tante zei

Als je nog niets hebt dan kan ik dinsdag a.s. voor je kijken op het stoffenspektakel in Gouda. Laat me maandag uiterlijk maar weten hoe of wat.

Ingeborg

Borgero zei

Ik heb ze vorige week nog bij Karteris in Barneveld zien liggen, misschien willen zij het opsturen.
Groeten, Nienke

ikke zei

Ik heb ze nog op de stoffenspectakel gezien misschien is er eenje bij je in de buurt.
www.stoffenspectakel.nl of www.stoffenbeurs.nl
Succes.
P.s. leuke site heb je!

*OLLY* zei

Bedankt Petra, helaas is het niet gelukt, maar vind het wel erg fijn dat je dit voor mij hebt willen doen!

Karteris heb ik zojuist een mail verzonden en hoop op een spoedig en positief bericht van hun ;)...
Mocht dit ook niet lukken dan neem ik graag van je aanbod gebruik Ingeborg, ik zal je dit dan op tijd laten weten!

Hier is er voorlopig even geen stoffenbeurs of spektakel...jammer genoeg ;)

Bedankt voor jullie reaktie's!
Ik heb in ieder geval zojuist wel 2 meter van de roze versie besteld, dus ik ben een eindje...ik zoek nu dus nog de blauwe en beige versie en deze beide kleuren vind ik eigenlijk het leukst haha
Groetjes *Olly*

Liane zei

O, waar heb je de roze kunnen bemachtigen, want die vind ik mooiii ! Hier in de buurt geen stoffenwinkel of beurs ( alleen Jan Sikkens :( ), dus ik kan niks voor je betekenen....

Groetjes Liane

*OLLY* zei

Hoi Liane,

Bij Hippyzus.nl heb ik de roze versie gevonden, ze had nog 2 meter en ik heb die dus gelijk besteld...nu afwachten tot het moment van op de deurmat ploffen (eh...in de brievenbus in de tuin dan)
De beige versie heb ik van iemand van het sancho forum over kunnen nemen, ook 2 meter, dus ik ben echt happydepeppy...nu de blauwe nog!
Groetjesss Mo

Fiedelientje zei

Ik zie nu je oproepje en ik ben dus zo'n dame die de stof heeft gekocht, maar er niet echt een bestemming voor heeft. Ik weet zo even niet hoeveel ik heb, maar wel de roze en blauwe. Als je nog interesse hebt, dan hoor ik dat graag.

groetjes,
Claudette

*OLLY* zei

Hoi Fiedelientje.
Ik zoek de blauwe versie nog, dus als je nog wat voor me hebt, graag ;)
Ik mail je even!
Groetjes Monique

Conny's Cottage zei

Wat zijn het erg moooooi stoffjes.
Super


groetjes Conny