Pagina's

maart 14, 2011

FM Römö

Twee keer een Römö van Farbenmix
Ik had dit patroon al eens eerder gekocht toen ik net begonnen was met naaien, maar toen de rok voor mijzelf mislukt was leek mij dit patroon voor mij niet geschikt (ik was toen niet zo handig met ritsen en eerlijk gezegd...nu ook nog niet zo, haha) dus heb het patroon toen te koop gezet.
Maar nu heb ik er een klein nichtje bij en ik vond wat kleine lapjes stof waar de Römö zich goed voor konden lenen, dus het patroon weer aangeschafd en zie hier het resultaat...Ik vind de rokjes zelf wel goed geslaagd, vooral dat kantje onderaan de rokjes vind ik snoezig ogen.
Op het roze rokje zie je nog een applicatie, deze is nog niet vast gezet omdat ik nog niet goed weet of ik dat wel zal doen aangezien het maatje 86/92 is en rond die leeftijd wordt er veel geklauterd en lijkt me zoiets niet prettig zitten, maar leuk staat het wel in ieder geval.
Nu toch nog maar een keer aan een Römö voor mezelf beginnen én mijn dochter heeft er ook eentje gereserveerd...we zijn weer lekker bezig ;)

6 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik vind de rokjes snoezig geworden. Leuk met dat kantje en bandje. Ik denk dat het modelletje voor je zelf en je dochter ook heel leuk zal zijn.

Groetjes, Collie

cheneson zei

heel mooi die rokjes, ik ben ook een rokje in die stijl aan t maken, alleen het bandje heb ik niet , maar vind het wel heel mooi. hopelijk krijg ik het morgen af

groetjes

Wendy zei

Romantisch..echt leuk.
Vooral het kant aan de onderzijde.
Lekker doorgaan zo ;o))

Groetjes,
Wendy

Marlies zei

Super mooi geworden hoor, de combi van de zoete stofjes met de bandjes en kant!

Groetjes Marlies

Mirella zei

heel erg mooi geworden !!
De römö is een geweldig patroon vind ik ;-) heb er net laatst 3 gemaakt en op mijn weblog gezet, ook leuk om resten stof op te maken hahaha... ik heb ze in 2 soorten stof gemaakt.

Ben beniuewd naar de volgende rokje !

Anoniem zei

Van het eiland Rømø?

toeristische informatie Rømø