Pagina's

april 10, 2010

Even een pauze...

Ik heb besloten om even een korte pauze te nemen wat betreft het maken van meiden kleding en het bijhouden van mijn blog.
Wij vieren elke vijf jaar Koninginnendag op een manier die veel voorbereiding vergt, zo wordt het hele dorp versiert met vlaggen-poorten-rozen-groen-verlichting etc en van iedere buurtvereniging komt er een kar die mee doet met de optocht.
Dit jaar is het wel heel speciaal omdat Beatrix ons dorp aandoet en dat brengt enorm veel voorbereiding met zich mee.
Zoals de meesten weten woon ik in Wemeldinge, ik maak samen met wat andere dames uit de buurt de rozen van servetten en dat is een behoorlijk pieter peuter werkje omdat ze zo snel scheuren dus echt snel gaat het helaas niet en ik heb dan ook nog een volle doos met servetten liggen die wachten op het moment dat ze zich tot een roos mogen ontplooien...pffff, waar ben ik aan begonnen, maar goed, het geeft wel een hoop gezelligheid met zich mee.
Ook moet ik voor koninginnendag nog een rokje naaien en een shirt voorzien van de voorletter van mijn dochter die met haar school op een kar mee rijdt.
Ook is mijn dochter één van de 18 meisjes die mee mag dansen tijdens een optreden van Albertina en daar heeft ze een echte audititie voor moeten doen (evenals alle andere meiden waarvan er uiteindelijk 18 van overbleven) en ook dat brengt de nodige voorbereiding met zich mee, a.s woensdag komt bijvoorbeeld Hart van Nederland langs om de kinderen te interviewen en dat vinden ze behoorlijk spannend want nu worden ze toch echt een beetje "beroemd"
En zo zijn er wel meer dingen waardoor ik er momenteel niet aan toe kom om wat te maken voor *OLLY*
vandaar dat ik nu even een blogpauze in las.
Ik kom voor 30 april nog wel even terug met een speciaal berichtje waar een leuke prijs mee te winnen is want dan bestaat mijn blog 2 jaar
Houdt mijn blog dus wel in de gaten ;)

4 opmerkingen:

8r1id - Bobbeez zei

Succes met alle voorbereidingen en tot over een poosje. Creatieve groet. Susan

Collie-Collie zei

Ik kan me voorstellen dat je agenda nu bol staat met voorbereidingen en allerlei andere dingen! Heel veel plezier met alles en succes met die rozen maken! Enneh ik hou je in de gaten, hoor!! Tot binnenkort!!

Groetjes, Collie

Hannie Mars zei

Heel veel succes in deze stress!!! Ik hoop dat alles goed en op zijn plekkie komt en dat je dochter met de andere meiden de sterren van de hemel af swingen!

Lieve groetejs Hannie

Anoniem zei

hoiiiiiiiii, van de week naar hart van Nederland gekeken, en dacht gelijk aan jouw, ziet er erg leuk uit, maar wel moeilijk, wens je dochter veel suc6!!!!!
en jij suc6 met je bloemen, en een heel fijne Koninginnedag, groetjes Elma