Pagina's

februari 08, 2010

Xenia Farbenmix..

Naar dit patroon zocht ik al even maar ik heb er blijkbaar overheen gekeken want hij bleek gewoon te bestellen bij naaipatronen.nl.Dit leek mij een ideaal patroon voor de zomer, ook om mijn vrolijke stofjes eens op te maken.
Overmorgen zal het patroon wel hier in de bus liggen en dan hoop ik zo snel mogelijk aan de slag te kunnen aangezien er hier steeds wat tussen komt de laatste tijd.

Dit model is niet door mij gemaakt maar geeft een voorbeeld weer van hoe het model er uit moet komen te zien.

Maar goed, het vooruitzicht is in ieder geval al leuk ;)

Dit is een patroon van Farbenmix

Edit: Wegens grote belangstelling bij de webshop voor dit patroon is hij tijdelijk niet leverbaar en zal het ongeveer een week duren....ARGH

en wéér een edit:'Schreef ik gisteren nog dat ik bericht had gekregen dat dit patroon tijdelijk niet leverbaar zou zijn en het een week kan duren en zo lag het vanmorgen al in de brievenbus, jammer genoeg kan ik er vandaag niks mee doen maar misschien morgen ;)

4 opmerkingen:

Judith zei

Het is echt een heerlijk patroon. Kan je goed mee varieren met kleur/lengte etc. Van tricot is ie ook erg leuk!

Groetjes Judith

*OLLY* zei

Hoi Judith,

Ik heb genoeg tricot liggen dat nog op een bestemming wacht dus denk dat ik daar dit patroon maar eens eerst voor ga gebruiken ;)
Ik ben zo benieuwd naar de pasvorm en of het bij mijn dochter staat, het lijkt me in ieder geval een makkelijk patroon al zou ik zelf niet de haltersluiting maken maar hem gewoon via de schouders naar de rug vast maken, lijkt me lekkerder zitten dan een knoop in je nek, maar goed dat moeten we dan nog maar even zien.
Groetjes Mo

liane zei

Wat een leuk patroon is dat ! Isa heeft vorig jaar zo'n model jurkje gehad van Tom Du, in een aqua-blauw bb-ruitje. Zo leuk, maar ik denk dat 'ie nu echt te klein is geworden. Misschien moet ik ook maar eens achter dit patroon aan, zodat oma weer een nieuw jurkje ( of twee, hihi ) voor haar kan maken....
Groetjes, Liane

*OLLY* zei

Hoi Liane,

Ik mail je vandaag nog even ;)
Jouw idee van een bb ruitje is idd ook érg leuk!
Groetjessss Mo