Pagina's

februari 28, 2010

Even er tussen uit geweest...

Maandag kreeg ik telefoon van mijn zusje uit Duitsland, mijn moeder ging naar haar toe om gezondheidsredenen van mijn zusje en of het ons leuk leek mee te komen, ik moest nog wel het een en ander hier thuis regelen maar dinsdag ochtend zaten we dan in de auto op weg naar Duitsland.

Een prachtige reis is het geweest, de heenweg was sprookjesachtig door de mist die vanuit de bomen omhoog kwam en de sneeuw die er nog lag in de bergen en de terugreis was zomers door de lekkere temparatuur en het zonnetje.
De foto's zijn genomen vanuit de auto op de terugweg naar Nederland, gelukkig was het niet druk op de wegen en reden we er zonder oponthoud in één keer naar toe (leve de tomtom)

Mijn zusje woont vlakbij neustadt, best een behoorlijk eindje van ons vandaan (zeeland) en we waren dan ook behoorlijk moe van de lange zit in de auto.

De dag na aankomst gingen mijn moeder en ik samen met de kinderen boodschappen doen bij de Globos, nou je kijkt je ogen uit zo groot als die supermarkt is, niet normaal meer maar wel erg veel leuke aanbiedingen en veel artikelen die je in Nederland nog nooit hebt gezien.

Zo zag ik deze Prym vario tang die hier in Nederland 13,95 euro kost en ik daar kon kopen voor 5,00 euro, zelfs de drukkertjes waren heel wat goedkoper dan in Nederland dus ook daar heb ik wat van meegenomen.


Ook zijn we nog een middag naar de Amerikaanse legerbasis geweest waar mijn zwager werkt, helaas heb ik daar geen foto's van want je mag daar simpelweg geen foto's maken, het is daar zeer streng beveiligd maar je kijkt er je ogen uit.

Mijn zoon en dochter zijn ook nog mee geweest met mijn zwager naar een hal waar anderen niet mogen komen en van daaruit konden ze de vliegtuigen zie komen en gaan van het leger, het heeft veel indruk gemaakt op mijn zoon die er de dag zelf niet veel over heeft verteld maar nu niet meer kan stoppen met praten over de leuke dag die hij daar heeft meegemaakt.

We kregen honger na zo'n middag Amerikaans winkelen dus besloten we om daar op de legerbasis een restaurant op te zoeken en hebben daar een hamburger besteld met friet en mijn zusje riep dat wij een grote cola moesten bestellen, mijn zusje begon al te lachen toen ik zei dat we nooit een grote cola op konden, wist ik veel waarom.

Nog geen vijf minuten later kwamen wij er dus achter waarom zij zo'n lol had...je kreeg gewoon een vaas gevuld met frisdrank (foto volgt nog, die is genomen met de mobiel van mijn moeder) en de hamburger? nou, stel jezelf een grote eierkoek voor, de hamburger kun je daar dan mee vergelijken. Je kunt je dan ook voorstellen dat ik dat allemaal niet weggewerkt kreeg maar lekker was het wel ;)


Ma en zussie, beide bedankt voor de leuke dagen, wij hebben genoten en zussie...neem op tijd je rust he ;)

1 opmerking:

Anoniem zei

hey zus las nu je stukje over duistland leuk om te lezen.
jij ook bedankt voor de goede zorg en hulp had het zonder jullie niet gered denk ik.
nou en wat die hamburger betreft mmm heb er alweer zin in hahaha.

dikke kus moon