Pagina's

november 08, 2009

Weer twee roosjes erbij...

Ik zocht al een tijdje de Roos 2088A

en de Roos 2096A

Beide heb ik binnenkort in mijn bezit...YES
Ook heb ik de Roos 3019A kunnen kopen en ook die krijg ik binnenkort weer.
Ik had dit patroon al wel maar kan hem niet terug vinden, snap er niks van maar het maakt nu ook niet meer zoveel uit want binnenkort heb ik hem dan toch weer en deze keer zal ik hem beter opbergen ;) en mocht ik de andere dan toch nog terug vinden dan is er altijd wel iemand die hem zoekt! Vanmorgen kreeg ik bericht dat ik ook de Roos 4010A kon kopen en dat heb ik maar gelijk gedaan want ook dit vind ik een super modelletje en zal leuk zijn voor de zomerdagen.
Op ebay vond ik dit blixem patroon en heb deze besteld omdat de rokken me wel wat leken, geen idee of het wat is maar daar komen we snel genoeg achter, het is alleen nog even wachten op het patroon.

De Roos 2088A vond ik leuk om het linker model (zie foto boven) en de Roos 2096A vond ik leuk door de schuine afwerking...nu nog stofjes uitzoeken voor deze modellen maar dat is geen vervelend klusje ;)
Edit: Inmiddels heb ik de Roos 2088A, de BX15B en de Roos 4010A ontvangen en wat schetst mijn verbazing...ik bleek ook te hebben geboden op de kleine maatjes van 2088 en was dat dus al weer vergeten (tja je hebt een hoofd als een vergiet of je hebt het niet...ik heb het dus wel haha) maar ook die heb ik gewonnen en ook de kleine maatjes heb ik ondertussen in huis.
Nu is het nog wachten op de Roos 3019A en de Roos 2096A ;)

2 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Dat is leuk, hè! Helemaal enthousiast, omdat je een nieuw patroontje binnenkrijgt. Ik zit te wachten op een patroontje uit Amerika (daarom moet ik lang wachten, zucht) en ik wéét dat ik pas na het weekend naar de brievenbus kan gaan kijken. Maar ik ren nu al telkens enthousiast naar de brievenbus. Mijn man vind mij maar een gek mens, maar ik ben gewoon een beetje overenthousiast, hahaha....! Ik heb er zó'n zin in!

Groetjes, Collie

*OLLY* zei

Wachten duurt lang he haha.
En hier ook zo eentje hoor die steeds naar de brievenbus rent om te kijken of er misschien toch niet al iets in zit terwijl ik weet dat dit nog niet kan haha.
Ik wacht op twee patronen vanuit duitsland maar gisteren lukte het niet goed met overschrijven ivm de bic code die volgens de bank niet klopte maar achteraf dus wel goed bleek te zijn, dus al 1 dag vertraging met verzenden aangezien ik vandaag pas kon betalen en dan moet zij het nog eerst op haar rekening zien voor ze verstuurd dus ga ervanuit dat ik het pas volgende week in huis heb en dat duurt LANG...maar hopelijk niet zo lang als dat jij moet ;)
Ach zijn we samen een beetje "gek" gezellig toch ;)