Pagina's

mei 12, 2009

Ik geef je een Roosje...Vandaag kwam mijn bestelde kinder paspop binnen die ik gezien had op marktplaats, helaas heeft deze paspop een beetje boezem en bij kleine maatjes staat dat toch wel een beetje vreemd vind ik, helaas was dit er niet bijverteld en was het ook niet op de foto te zien maar goed die boezem zit er nu eenmaal dus daar moet ik nog wat op verzinnen.

Ondanks dat ben ik er wel heel erg blij mee want nu hoef ik mijn dochter niet meer lastig te vallen met passen en op deze manier is er ook sneller een foto gemaakt aangezien ik niet meer moet wachten tot de kleine dame uit school is.


Deze twee jurkjes heb ik al enige tijd geleden gemaakt maar ik wou ze toch nog even laten zien ;)
Beide jurkjes zijn weer gemaakt naar het model Roos 3019, ik blijf het een geweldig leuk ontwerp vinden.
Edit: Inmiddels heb ik het probleem van de boezem bij dit paspopje op kunnen lossen doordat de buste gemaakt is van een soort van purschuim, op deze manier kon ik het dus met een broodmes bijsnijden en netjes glad schuren en voila een popje zonder boezem.
Ik vond het echt niet staan bij die jurkjes in die kleine maatjes maar nu het is aangepast ben ik helemaal blij met dit popje!
Nu nog even de foto's aanpassen maar dit kan morgen pas ivm het feit dat het nu al donkerder aan het worden is.

8 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat vreemd een klein maatje paspop met een boezem. Ik heb dat nog nooit gezien! Het zijn hardstikke leuke jurkjes, wat een superpatroon is het toch!

Groetjes, Collie

Sandra zei

Wat heerlijk een paspop. Misschien niet helemaal naar je zin maar ik vind hem wel heel mooi zo met die houten versiering bovenaan.
Mooie jurkjes heb je weer gemaakt.

Groetjes, Sandra

Wendy zei

Blijft een supermodel die 3019.
Wel vreemd van de buste. Zeker geen kinderbuste geweest!

Groetjes,
Wendy

Olly zei

Ik vind het zelf ook heel vreemd dat deze buste die verkocht werd als kinderpaspop in de maat 116-134 een boezem had.
Máár ik heb het probleem van de boezem opgelost, ik kon de stoffen overtrek eraf halen en de buste blijkt gemaakt te zijn van een soort purschuim en dit is dus heel handig bij te vijlen en te schuren dus ben met een broodmes aan de gang gegaan en daarna netjes geschuurd en nu heb ik een buste zonder boezem en de jurkjes staan er gelijk een stuk leuker op!

Ik ben enorm blij met deze paspop en mijn dochter ook, die riep namelijk gelijk "Nou mam dan hoef ik gelukkig niet meer te passen voor de foto's " haha.
Bedankt voor de leuke reaktie's, ik blijf het ook een super patroon vinden!
Groetjes Monique

Anoniem zei

Oi. Parabéns por seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil. Abração

Steffi zei

Leuk jurkjes!

Groetjes,Steffi

Christel zei

Lachen, met een broodmes bijsnijden. Wel iets waar ik direkt aan dacht toen ik je log las.

Wat een prachtige jurkjes.
En die geborduurde letters op het andere jurkje, heb je die ook met een borduurmachine gemaakt?

Sandra *Jill* zei

Ohh, mooie jurkjes heb je gemaakt !

Groetjes uit Duitsland
Sandra *Jill*