Pagina's

april 04, 2009

Wéér een roosje...

Wéér een roosje... Deze tuniek had ik in eerste instantie gemaakt voor op marktplaats maar blijkbaar mag je daar geen advertentie's plaatsen van artikelen die iets weg hebben van een bekend merk...nu bleek het borduurtje en de stofkeuze -volgens hun- teveel weg hebben van Pip Studio dus hebben ze mijn advertentie verwijderd.
Ach ja, mijn dochter vond het toch al niet leuk dat ik deze gemaakt had voor de verkoop dus nu mag zij hem hebben en daar is ze maar wat blij mee...de nepcrocs zijn vandaag al gekocht en die passen er prima onder volgens de kleine dame;-)

En laten we nu eerlijk zijn...een beter compliment kun je toch eigenlijk niet krijgen als ze het teveel weg vinden hebben van Pip studio ;-)

edit: ik heb de jurk gewoon nog een keer op marktplaats gezet en deze keer is hij niet verwijderd maar al wel verkocht ;-) (mijn dochter bleek hem toch niet zo heel leuk te vinden...tja als er steeds weer een nieuwe jurk verschijnt onder de handen van mama dan is die weer leuker haha)

Stof: Rosalie rozen stof aan de meter van de Ikea

Borduurtje: Piepmatz van Huups

9 opmerkingen:

Coco zei

tja, zo lijkt alles wel tegenwoordig op pip studio als je zo gaat denken... Maar ik vind hem uber schattig!

Anoniem zei

Olly design is toch ook een bekend merk??? , ziet er weer te gek uit! blijft een schitterend patroon waar je ontzettend veel leuke dingen mee kan doen.
groetjes Aafke

Olly zei

Hoi hoi,

Of Olly design een bekend merk is weet ik niet...ik vond Olly een leuke naam en voor mijn tweede blog wou ik niet dezelfde naam dus kwam er design achter...geen idee of dit een bekend merk is, zal zo eens googlen haha.
Het patroon is idd erg leuk en ik wil proberen er wat meer variatie in te krijgen maar ben nog even aan het broeden op de manier waarop ik dat wil gaan doen.
Wat betreft de "vergelijking" met Pip studio (ik vind alleen het borduurtje wat weg hebben van PIP), als ik zie hoeveel advertentie's er op marktplaats staan die gemaakt zijn mét originele pip stof dan denk ik dat ze die ook wel allemaal weg kunnen halen aangezien dit officieel volgens de regels ook niet mag, ik vind het dus wel vreemd dat juist mijn adverntie eraf is gehaald maar goed het is niet anders en mijn dochter wou hem toch heel graag zelf hebben dus hij komt niet meer op marktplaats ;-)

Olly zei

Ik kon het niet laten en ben gelijk gaan googlen maar als ik google op de naam Olly design en dan zoek op nederlands vind ik alleen mijn eigen blog terug, als ik zoek op alle landen dan vind ik vooral de naam olly design in Amerika terug.
Voorlopig verander ik dus maar niks aan de naam ;-)

Atelier Eigenhandig zei

Ik vind hem in ieder geval heel erg leuk. Je dochter heeft een goede smaak !

Groetjes van Janny.

Anoniem zei

Ik bedoel dus......... jouw lijn!!!! die is net zo origneel als al die andere.
groetjes Aafke

http://kleurrijkvilt.web-log.nl/mijn_weblog/ zei

hij is hartstikke leuk geworden !! Fijn voor je dochter dat zij hem nu aan mag, er lezen best veel mensen blogs dus zo maak je ook reclame voor jezelf
Groetjes Monique

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Alice zei

Ik vind hem super Monique! En wat flauw dat ze deze jurk eerst hebben verwijderd! Echt heel erg flauw...