Pagina's

maart 13, 2009

mijn "buit" van het stoffenspektakel...

Vanmiddag was het dan zover en gingen mijn dochter ik naar de zeelandhallen waar de beurs gehouden werd.

Er stonden behoorlijk wat kramen maar velen met dezelfde stoffen maar wel weer andere prijzen die soms behoorlijk met elkaar concureerden dus het was goed om overal eerst eens te kijken.

Ik zag bij één kraam iemand behoorlijk inslaan met het patroonpapier en wat bleek, die waren maar één euro en aangezien deze rollen hier op het dorp drie euro kosten heb ik gelijk maar drie rollen patroonpapier meegenomen en toen waren ze op ook anders had ik er nog wel twee rollen bijgekocht.

Verder vond ik de beurs tegenvallen want er was geen farbenmix patroon te krijgen en juist van dat merk zocht ik nog wat patronen, ook vond ik het verkopend personeel op een uitzondering na behoorlijk afstandelijk en er is er eentje bij geweest die mijn stof op dusdanige wijze heeft gescheurd ipv geknipt dat ik er niet mee kan doen wat ik ermee had willen doen want ik kom nu net weer die cm's te kort...argh,zie deze foto en zie het verschil.
In ieder geval heb ik een paar leuke stofjes meegenomen en in het echt is het natuurlijk mooier dan op de foto maar hier dan een impressie van mijn "buit"

ik heb alleen nog steeds de balen van dat paddenstoelenstofje.

Verder hebben mijn dochter en ik best een leuk uurtje gehad en zijn we na de beurs even om een lekkere koek geweest die we in de auto hebben opgegeten en als bewijs daarvan hebben wij wat kruimeltjes achtergelaten...oeps!

1 opmerking:

Alice zei

Jee! Dat is balen van je paddenstoelen lapje! Als ik het zo bekijk,lijkt het er ook op dat hij scheef geweven is... of zie ik dat verkeerd? Als hij namelijk scheef geweven is scheur je hem ook scheef!