Pagina's

februari 20, 2009

Weer wat stofjes...

Vandaag ben ik even snel de stoffenwinkel binnen geglipt (nóóóóóóit doen) om er vervolgens weer uit te komen met een tas vol stof (begrijp je nu waarom je dit nooit moet doen ;-) )
Ik ben al een tijdje helemaal weg van dit zwarte stofje met witte bloemetjes. en wat bleek nu...deze hadden ze dus ook en ik weet zeker dat die er speciaal voor mij was gaan liggen.
Ik wil dit zwarte stofje met witte bloem combineren met een effen zwart stofje en zat te denken aan de Roos 5011A.
Misschien dat het dan te zwart wordt maar dat leuk ik wel weer op met een accentkleurtje of een vrolijk gekleurd shirt eronder.
Na nog wat snuffelen kwam ik ditzelfde bloempje ook tegen in een donker blauwe kleur, wel donkerder als op deze foto maar je hebt zo ongeveer een beeld hoe het eruit ziet en hierbij heb ik een effen wit katoentje meegenomen.
Uiteraard zag ik nog véél meer leuks maar heb me toch redelijk weten in te houden (dat komt de volgende keer wel weer vrees ik) en daarbij kon ik niet lang in de winkel rondkijken want moest nog ergens zijn.
Ik ben er nu al helemaal mee in mijn nopjes en zie mijn dochter al rondlopen in de overslagjurkjes met een leuke leggin eronder ofzo.
Ooooo ik heb dit weekend geloof ik wat te doen, Leuk!


3 opmerkingen:

Natascha zei

Super stofje, die zou ik ook zo meenemen uit de winkel.
Groetjes Natascha

Liane zei

Leuke stofjes ! Wel even een keer een fotootje hè, om te showen wat je er van gemaakt hebt !

Groetjes, Liane

Olly zei

Dank je wel dames,
Ja en er gaat zeker een foto volgen als het klaar is hihi
Groetjes Monique