Pagina's

juni 26, 2008

Stofjes


Ik heb de stof gevonden die ik wil gaan gebruiken voor de Roos jas.

Het blauwe stofje met de roosjes is bedoeld voor de buitenkant van de jas en het oud roze stofje met wit stipjes ga ik gebruiken voor de voering.
Aangezien dit een najaarsjasje moet worden ben ik van plan hem te gaan voeren zodat het een jasje word die ook goed aan kan als het wat frisser is.

Ik twijfelde enorm over de kleur want had eerst Rood in gedachten en toen marine blauw, máár dit werd toch een beetje te sjiek naar mijn idee en vond dat het nu wel lekker speels mocht zijn...vandaar deze gekozen stof.

Tóch ga ik de jas ook nog eens in een effen kleur maken en dan misschien wel van een ribstofje maar eerst maar eens afwachten of dit wat gaat worden.

5 opmerkingen:

Alice zei

Wow!!! Wat een mooie stoffen!!!! GEWELDIG!!!

Olly zei

Hahaha, nu niet lachen hoor...ik ga een ander stofje gebruiken want vind dit toch te blauwig qua achtergrond...het word nu een rib stofje, foto's volgen nog ;-)
Maar bedankt voor je reaktie hoor!!!
Groetjes Monique

Alice zei

Ooh nou..ik wil de stof wel van je over kopen hoor! LOL!! Daar moet je niet mee (blijven) zitten...grinnik..
OK, ik ga wel weer in de hoek staan..proest..

Tiny zei

Hallo,

Mocht je het patroon weer willen verkopen dan sta ik te springen. Ik kwam via google op jouw site terecht. Wat maak jij mooie spullen!!! Ik ben dus op zoek naar het patroon, vandaar dat ik hier maar een berichtje achterlaat.

Groetjes Tiny
(t.aagtjes@chello.nl)

Achter de schermen bij de Sprookjesboom zei

Hallo,

Ik heb een vraagje, ik ben al een tijd op zoek naar het patroon voor deze ballonjas. Is het misschien mogelijk om een kopie hiervan van u over te kopen?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Rosalie