Pagina's

juni 24, 2008

IENE MIENE MUTTE...

Iene miene mutte, tien pond grutten, tien pond kaas....welk stofje is baas boven baas?

Ik heb geen idee wat voor kleur ik zal nemen voor de jas die ik voor mijn dochter wil gaan maken.

JAAAA inderdaad je leest het goed...een jas!
Ik kreeg van de week een mailtje van iemand die mij kon helpen aan het Roos patroon nr 5006A en wat was ik blij met dát mailtje zeg.
Ik had het patroon in Duitsland besteld maar tot op heden nooit wat mogen ontvangen en baalde énorm, heb je eindelijk het patroon gevonden en betaal je alles keurig, komt er niks aan en dan baalde ik nog niet eens van die bijna zes euri's die ik eraan kwijt was maar meer om het feit dat ik het patroon niet had.
Máár jippie a yee daar kwam een mailtje en Monique was weer tevree ;)

Ik heb het patroon gisteren mogen ontvangen en na het patroon bestudeerd te hebben moet het me denk ik wel gaan lukken om de jas te maken (als ik tenminste eerst alle patroon delen ontcijferd heb want bij de ROOS patronen staat dit altijd gezellig door elkaar ;))
En dan komt het volgende dilemma...welke kleur gaan we ervoor gebruiken?

Eerst dacht ik aan rood voor de buitenkant met als voering een rood met witte stippen stof maar aan de andere kant zal de jas gevoerd gaan worden en wordt het een beetje najaarsjas en dan leek rood me weer zo fel dus dacht ik aan marine blauw met als voerin een delftsblauw stofje.

Beide kleuren lijken me erg leuk voor dit model

Ik ben er dus nog niet helemaal over uit.
Wel heb ik tijdens mijn zoektocht naar leuke stofjes voor de jas heeeeel veel leuke stofjes voor andere toekomstige projekten gevonden máár het nadeel van internet is dat je de stoffen niet kunt vasthouden en dus niet weet hoe dik of hoe dun een stof is en zodoende dus niks besteld.
Nu hoop ik morgen even te kunnen kijken bij de stoffenwinkel hier in de buurt of ze nog iets leuks hebben aan kleurtjes.
Het nadeel van deze stoffenwinkel is dat ze duur zijn en nog lang niet aan de opruiming begonnen zijn terwijl je op internet voor een paar euro een leuk stofje kunt bestellen.

IENE MIENE MUTTE...

5 opmerkingen:

ilse zei

Hallo,
Net als u ben ik op zoek naar het patroon 5006a van roos. Kunt u mij daaraan helpen? U heeft misschien een adres. Ik ben ook al tevreden met een kopie. Ik heb er best wat geld voor over.
Groetjes Ilse Heijnen

Olly zei

Hoi Ilse,

Ik heb het patroon via iemand kunnen overnemen die hem dubbel had.
In duitsland is hij heel soms nog te bestellen maar het adres dat ik voor je had heeft hem inmiddels ook al niet meer.
Ik zal voor je kijken of ik hem nog ergens anders terug kan vinden.
Groetjes Monique

Anoniem zei

hallo,

Ik ben ook al lang op zoek naar het roospatroon 5006a. Kunt u mij hier misschien aan helpen of aan een kopie. Zeg maar wat het kost.

Groetjes Anja

Anoniem zei

Hallo,

Ook ik ben nog op zoek voor mn dochter naar het patroon 5006........ kun je voor mij misschien tegen betaling maat 122/128 uittekenen.........heb namelijk alleen de kleine maten hier thuis liggen, tm maat 104, nou en dat gaat ze echt niet meer passenm!

Ik hoop dat je me er aan kunt helpen, want ik heb er volgens mij alles al aan gedaan maar niks wil lukken! balen balen!!
gr hester

Anoniem zei

hoi zou u mij ook kunnen helpen met me zoektocht naar het roos patroon ik ben nu al een paar seizoenen ernaar op zoek maar kan hem echt nergens vinden, ik zou ook al tevreden zijn met een kopie.

ik hoor het graag,

mijn mail adres is fabienne.berry@casema.nl

groetjes fabienne jochems