Pagina's

mei 03, 2008

Borduurtjes...

Vandaag heb ik deze leuke patronen bij Der Stickbaer besteld, dit prinsesje/bloemenmeisje leek me wel leuk voor op een shirt ofzo en heb de grote versie besteld.

Ook ben ik gevallen voor de Luzie de eenhoorn (zie voor een afbeelding mijn eerder geschreven blog), dit is een hele serie en ben dit figuurtje al eens eerder op diverse blogs tegengekomen waar ze de eenhoorn zonder pootjes versierden met 4 lintjes onder zijn buik waar dan weer kraaltjes aan hingen....begrijpen jullie me nog...nee?, die lintjes lijken dan net bungelende pootjes...erg grappig in ieder geval en daarom dus ook besteld.

Verder heb ik vandaag veel Farbenmix patronen gekregen...joepieeee, mijn geluk kan niet op.

Het enige "probleem" dat ik nu nog heb (als je over een probleem kunt spreken dan want dit zijn toch wel duidelijk luxe problemen) is het feit dat ik de borduurmachine nog niet in huis heb én als ik die eenmaal heb komt "probleem" nummer twee, ik heb nog garen nodig en weet nog niet welk garen mijn Brother lust.

Dus eer dat ik bezig ben zijn we denk ik toch wel weer een ruime week verder...argh, wachten duurt lang.

Máár de borduurtjes zijn in ieder geval binnen en de plannen zitten al in mijn hoofd...jurkjes, topjes, shirts, broeken, jassen....tja teveel om op te noemen eigenlijk.

4 opmerkingen:

petra zei

heerlijk om al die plannetjes te maken. ik heb weleens last dat ik dan niet kan slapen...hihi. dus ik snap dat jouw geduld nu behoorlijk op de proef wordt gesteld!

Monique zei

Hoi Petra,

Hahaha, nou ik slaap idd al een paar dagen niet goed...maalt van alles door mijn hoofd.
Wat als er iets kapot gaat tijdens het leveren, wát zal ik als eerste gaan borduren, welk garen zou er gebruikt moeten worden, wat zal ik als eerste gaan maken...jurk, jasje, blouse....hahaha, daar lig ik dus wakker door, wat een "zorgen" he haha.
Was het maar alvast zover, maar dan weet ik ook weer zeker dat ik dan wéér niet lekker zal slapen als hij er eenmaal is....want dan zit ik er namelijk achter en vrees dat ze me er dan vanachter moeten slepen haha.
Groetjes Monique

Natascha zei

Nou maak je me wel heel nieuwsgierig, welke patroontjes je heb besteld??? Ik hoop maandag Sara binnen te krijgen, maar ik heb al weer zoveel andere leuke patronen gezien, dat er denk ik snel een paar volgen.

Groetjes Natascha

Monique zei

Hoi Natascha,

Ik heb Farbenmix borduurpatronen voor de borduurmachine gekregen.
Ik ga denk ik Marieke nog bestellen maar Sara vind ik ook erg leuk en had ook nog wat andere leuke gezien...wordt dus nog kiezen OEPS.
Farbenmix is gewoon zo ontzettend leuk om in elkaar te zetten, denk door de makkelijkheid van de patronen, tenminste Vida was wel erg makkelijk te maken.
Groetjessss Monique